Index / tech / Hoe kan ik een laptop kopen zonder credit check

Share This Post

tech

Hoe kan ik een laptop kopen zonder credit check

Laptops zijn slank, draagbaar, all-in-one computers die steeds populairder geworden als hun prijzen naar beneden zijn gegaan. High-end laptops kan nog steeds duizenden dollars kosten, en veel mensen kiezen voor een betaling van plan om te helpen omga

AdvertisementLaptops zijn slank, draagbaar, all-in-one computers die steeds populairder geworden als hun prijzen naar beneden zijn gegaan. High-end laptops kan nog steeds duizenden dollars kosten, en veel mensen kiezen voor een betaling van plan om te helpen omgaan met de kosten. Deze betaling plannen vereisen vaak een credit check, en mensen met een slechte of niet-bestaande krediet kunnen worden geweigerd. Als u op zoek bent naar een laptop te kopen en willen een credit check bij de aankoop te vermijden, zijn er verschillende manieren om te gaan over.

Bespaar je geld tot je genoeg om de aankoopprijs van een laptop te dekken uit een online of een winkel te hebben. Er zijn vele goede betaalbare laptops bij uw lokale elektronica winkel, en de meeste winkels kunt u pre-order een computer online en hem ophalen bij de winkel.

Controleer de lokale krant advertenties, craigslist postings, ebay, en zelfs garage verkoop van gebruikte laptops. Hoewel ze niet zijn uitgerust met garanties, gebruikte laptops zijn vaak veel goedkoper dan nieuwe, en sommige verkopers kunnen werken aan een betaling plan met u, of zelfs ruilen voor items die u niet meer nodig hebt.

Vraag een medewerker van de klantenservice bij uw lokale elektronica winkel als hun winkel biedt layaway diensten. Als u niet in staat om de volledige prijs van een laptop veroorloven zijn en de noodzaak om betalingen te verrichten, zal layaway het item te houden en laat je betaalt wat je wel en wanneer je kunt, maar je zal de laptop niet ontvangen totdat deze volledig is afbetaald.

Koop een "minimalistisch" laptop van uw lokale computer op te slaan. Deze laptops zijn goedkoop te kopen en vereisen geen credit check. Ze bevatten alleen het absolute minimum hardware nodig om de computer te draaien, zodat u aan te schaffen en te installeren betere hardware wanneer je het geld hebt. Dit kan een onverstandige keuze voor minder tech-savvy mensen zijn, zoals het installeren van hardware in laptops kan moeilijk zijn en je kan nodig zijn om een ‚Äč‚Äčspecialist te huren als je niet in staat om het zelf te doen zijn.

Controleer uw lokale meubels en elektronica videotheken voor laptops. Veel plaatsen bieden huur-to-own plannen die geen credit check nodig. Houd in gedachten dat laptops aangeschaft via een huur-to-own-programma vaak twee of drie keer duurder zal zijn op de lange termijn.

Hints

Bij aankoop van een laptop nieuw is, kan er een toeslag voor garanties, toeslagen, belastingen en verzendkosten, indien van toepassing zijn. Zorg ervoor dat deze factor in bij het sparen voor uw nieuwe computer.

Veel winkels die nog steeds bieden layaway plannen hebben een tijdslimiet op hoe lang ze van uw product zal houden. Informeren over deze alvorens een laptop op layaway om te voorkomen dat het.

Share This Post