Index / computers / Hoe kan ik een korting toevoegen aan een factuur in QuickBooks Pro

Share This Post

computers

Hoe kan ik een korting toevoegen aan een factuur in QuickBooks Pro

Toevoegen van een korting op een factuur QuickBooks is hetzelfde in zowel de Pro of Premier versies. Dit is een korting die u aanbiedt een klant, niet een u aangeboden door leveranciers voor vervroegde betaling van facturen. De korting moet worden ge

AdvertisementToevoegen van een korting op een factuur QuickBooks is hetzelfde in zowel de Pro of Premier versies. Dit is een korting die u aanbiedt een klant, niet een u aangeboden door leveranciers voor vervroegde betaling van facturen. De korting moet worden gemaakt en vervolgens toegepast op de factuur.

Open QuickBooks, en open uw bedrijf in de applicatie. Klik op "Lijsten", "Type" en "korting". Het venster "Add New Discount" wordt geopend. Als u van plan bent om meer dan één type korting, noem dan is de korting met dat in het achterhoofd. Het is bijvoorbeeld mogelijk noem twee kortingen "Senior Discount" en "promotionele korting".

Voer de beschrijving van de korting in het vak "Beschrijving". Dit zal worden afgedrukt op de factuur van de klant. De beschrijving kan één of twee woorden of een zin, maar maak je geen zorgen voor een buitengewoon lange beschrijving.

Voer het bedrag van de korting. Klik op de 'Bedrag of% "box. Als u niet de "%" teken in te voeren, zal QuickBooks ervan uit dat het nummer dat u in te voeren is een bedrag in dollars.

Maak een "Discount Onkosten" account. Kortingen je klanten geven zijn een last voor uw bedrijf. Gebruik niet de "Kortingen" account, want dit is voor kortingen aangeboden door leveranciers. Wanneer het waarschuwingsvenster verschijnt om u te laten weten dat de "Discount Uitgaven" account niet klik bestaan ​​op "OK" om deze toe te voegen. Klik op de knop "Kosten" op het venster "Add New Account". Klik op "OK" en ga terug naar het scherm "Nieuwe Korting". Klik op "OK" hier en de korting wordt opgeslagen.

Aan het eind van de factuur voert u de genoemde korting in de kolom "Item Code". QuickBooks zal het percentage of bedrag in dollars te berekenen en aftrekken van de totale factuur voor belastingen wordt toegevoegd. Klik op 'Opslaan en sluiten' of 'Opslaan en Nieuw "en de factuur wordt opgeslagen.

Share This Post