Index / Bedrijf / Hoe kan ik een klacht tegen een Business File

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik een klacht tegen een Business File

Bij het invoeren van een bedrijf of een andere inrichting waar goederen en diensten worden verkocht, kan de klant zich welkom voelt. De aangeboden producten bevredigend aan de klant en de ervaring van de klant in de inrichting zou moeten zijn moet po

AdvertisementBij het invoeren van een bedrijf of een andere inrichting waar goederen en diensten worden verkocht, kan de klant zich welkom voelt. De aangeboden producten bevredigend aan de klant en de ervaring van de klant in de inrichting zou moeten zijn moet positief zijn. Er zijn tijden wanneer dit niet het geval. In die situatie is het belangrijk dat de klant opkomen voor wat hij gelooft en een klacht indienen tegen het bedrijf. Het proces voor het indienen van een klacht lijkt misschien makkelijk, maar het vereist toewijding en vastberadenheid om de klacht van de juiste mensen gehoord hebben.

Ontdek alles wat je kunt over de bij het incident betrokken partijen. Noteer alle namen en posities die u kunt verzamelen. Relevante informatie voor het indienen van een klacht met betrekking tot een winkel of restaurant omvat de tijd van het incident, betrokken partijen, een verklaring van het incident, wat moet er gebeurd zijn en welke acties eventueel werden genomen om te proberen het probleem op te lossen. In een situatie waarin een fabrikant of een ander bedrijf je niet fysiek in te voeren bij betrokken is, let op de datum van het incident, serienummers van alle gekochte producten, garantie-informatie en wat eventueel werden maatregelen genomen als de klant geprobeerd het contact oorspronkelijke fabrikant of ondernemer.

Dien een Better Business Bureau klacht. Ga naar de BBB-website en een klacht indienen. Zorg ervoor dat de klacht past bij de BBB's Complaint Acceptance Guidelines. Zodra u zeker bent dat het geval is, klikt u op het tabblad "Next" in het geel aan het eind van de paragraaf op de voorpagina. Volg de aanwijzingen om het einde van het proces.

Een klacht indienen bij de Federal Trade Commission. De FTC is belast met de bescherming van de Amerikaanse consumenten. Ga naar de FTC Klacht Assistant dienst aan een klacht tegen een bedrijf te geven. Volg de aanwijzingen op de website om de klacht af te maken en op te sturen naar de FTC.

Een klacht indienen bij uw staat procureur-generaal. Vind uw staat procureur-generaal het telefoonnummer, e-mail of website om een ​​klacht op de lijst indienen bij consumerfraudreporting.org. Vele procureurs-generaal moet vormen voor het bedrijfsleven klachten klaar om te worden ingevuld door de consument.

Hints

Deze bureaus zijn allemaal op hun plaats aan de consument te helpen. Als een consument is aangedaan, het is belangrijk voor deze entiteiten te worden geïnformeerd over de aangerichte schade, zodat hulp kan worden gegeven aan de consument en het bedrijfsleven te waarborgen staat niet toe dat hetzelfde type incident weer gebeuren. Het indienen van een klacht kan de oorspronkelijke partij te helpen en te houden talloze anderen gekwetst op dezelfde manier.

Bij het indienen van een klacht bij de BBB, is het belangrijk om te onthouden dat het bedrijf een lid van de BBB moet zijn. Als het bedrijf geen lid is, ga naar stap 3 en 4.

Share This Post