Index / tech / Hoe kan ik een iPod Reboot

Share This Post

tech

Hoe kan ik een iPod Reboot

Voordat u besluit om opnieuw op te starten of uw iPod opnieuw op te starten, zorg ervoor dat het nodig is. Als de iPod is bevroren en niet reageert, moet u het scherm te controleren. Kijk voor een lock-symbool. Het is gebruikelijk om per ongeluk verg

AdvertisementVoordat u besluit om opnieuw op te starten of uw iPod opnieuw op te starten, zorg ervoor dat het nodig is. Als de iPod is bevroren en niet reageert, moet u het scherm te controleren. Kijk voor een lock-symbool. Het is gebruikelijk om per ongeluk vergrendelen de iPod. Om de iPod te ontgrendelen, schuift u de "Hold" schakelaar in de ontgrendelde stand. Als de iPod is aangesloten op een computer en u ontvangt een van deze berichten: ". Connected Eject voordat u;" ". Sync in Progress Please wait ...;" of 'Koppel niet los', dan verwijdert u de iPod vanuit iTunes in plaats van het resetten.

Rebooten of opnieuw instellen van een iPod met een click wheel

Schuif de "Hold" schakelaar op "Hold."

Schuif de "Hold" schakelaar weer op "Off."

Druk continu op de "Menu" en "Center" toetsen op hetzelfde moment. Blijven houden totdat het Apple logo verschijnt. Dit duurt ongeveer 6 tot 8 seconden.

Rebooten of opnieuw instellen van een iPod met een scrollwiel, touch wheel of dock connector

Schuif de "Hold" schakelaar op "Hold."

Schuif de "Hold" schakelaar weer op "Off."

Druk continu de "Play / Pause" en "Menu" toetsen op hetzelfde moment. Blijven houden totdat het Apple logo verschijnt. Dit duurt ongeveer 6 tot 8 seconden.

Share This Post