Index / tech / Hoe kan ik een iPod Bluetooth gebruiken met een computer

Share This Post

tech

Hoe kan ik een iPod Bluetooth gebruiken met een computer

Als u wilt toegang tot uw iPod op uw computer, en kan de USB-kabel die bij het apparaat niet gebruiken, kunt u de iPod aansluit op de pc via Bluetooth. Als de iPod ondersteunt Bluetooth, kan Windows snel te vinden en aan te sluiten op uw gadget. Als

AdvertisementAls u wilt toegang tot uw iPod op uw computer, en kan de USB-kabel die bij het apparaat niet gebruiken, kunt u de iPod aansluit op de pc via Bluetooth. Als de iPod ondersteunt Bluetooth, kan Windows snel te vinden en aan te sluiten op uw gadget. Als uw computer Bluetooth niet standaard ondersteunt, moet u een Bluetooth-adapter te gebruiken. Ook moet de iPod heeft zijn Bluetooth-functie is ingeschakeld. Eenmaal aangesloten, kan iTunes verbinding maken met uw iPod via Bluetooth.

Wat je nodig hebt

Bluetooth-adapter is aangesloten en geïnstalleerd

Tik op 'Instellingen' op het startscherm iPod's, tap "Bluetooth" en vervolgens veeg het "Bluetooth" schakelaar op "On" voor het inschakelen van de Bluetooth-functie.

Klik op de "Desktop" tegel op het scherm Metro Start op uw computer om te navigeren op het bureaublad.

Met de rechtermuisknop op het Bluetooth-pictogram in het systeemvak en kies "Een Bluetooth-apparaat toevoegen" in het contextmenu. Windows zal zoeken naar beschikbare Bluetooth-apparaten en vervolgens weergeeft in de "Selecteer een apparaat" lijst.

Dubbelklik op het iPod-apparaat in de "Selecteer een apparaat" lijst om aan te sluiten op de iPod. De toegangscode wordt weergegeven in de sectie "Voer een wachtwoord in uw telefoon".

Voer de code op uw iPod en de Bluetooth-verbinding wordt onmiddellijk gevestigd.

Hints

U kunt iTunes starten nadat u verbinding met de iPod en synchroniseren van uw computer met het apparaat via Bluetooth.

Share This Post