Index / Cars / Hoe kan ik een iPod aansluiten op een Honda CRV

Share This Post

Cars

Hoe kan ik een iPod aansluiten op een Honda CRV

De Honda CRV is een combinatie van auto en mini-SUV. Deze voertuigen bieden gas millage op gelijke voet met grotere auto's, terwijl nog steeds de ruimte van een SUV aanbieden. Als u eigenaar van een Honda CRV, en net als veel mensen, misschien hebt u

Advertisement

De Honda CRV is een combinatie van auto en mini-SUV. Deze voertuigen bieden gas millage op gelijke voet met grotere auto's, terwijl nog steeds de ruimte van een SUV aanbieden. Als u eigenaar van een Honda CRV, en net als veel mensen, misschien hebt u waarschijnlijk een grote verscheidenheid aan uw muziek die is opgeslagen op een iPod. Gelukkig, met alle Honda CRVs, is het mogelijk om de iPod te verbinden met het geluidssysteem en speel de muziek over de luidsprekers van de auto.

Inspecteer van de stereo-installatie bedieningspaneel in uw Honda CRV. Kijk om te zien of er een kleine extra poort waar dan ook op het apparaat. Deze poort gaat om de grootte van een hoofdtelefoon-poort zie je op MP3-spelers. Als er een haven, het betekent dat je je iPod direct aan te sluiten op de stereo-installatie. Sluit een 3,5 mm dual jack kabel aan op de hoofdtelefoon-poort op uw iPod. Het andere uiteinde van de kabel in de hulppoort. Zet uw stereo naar "AUX", en je op de muziek van uw iPod kunt luisteren.

Plaats een iPod auto tuner in de sigarettenaansteker-poort van de auto als je Honda CRV stereo-installatie een extra poort heeft.

Steek de iPod in de auto-tuner en de macht van de iPod op. De auto tuner gaat automatisch ingeschakeld wanneer het in de sigarettenaansteker wordt gestoken.

Zet de auto stereo-installatie van uw Honda CRV om "FM", en verander de tuner tot u een radiostation dat is niets anders dan statisch of dode lucht te vinden. Kennis te nemen van het telefoonnummer (bijvoorbeeld 92,3 of 101,7).

Stel het station tuner op uw iPod auto tuner naar het station van uw autoradio aan te passen. Hiermee kunt u muziek van uw iPod, en laat het klinken alsof het spelen van de autoradio.

Share This Post