Index / tech / Hoe kan ik een iPod A1136 Reset

Share This Post

tech

Hoe kan ik een iPod A1136 Reset

De iPod A1136 is de vijfde generatie iPod van Apple die een klikwiel gebruikt om door middel van uw apparaat mediabibliotheek scrollen, en kan af en toe vastlopen wanneer u probeert een nummer af te spelen of een foto weer te geven. Deze fout fout tr

Advertisement

De iPod A1136 is de vijfde generatie iPod van Apple die een klikwiel gebruikt om door middel van uw apparaat mediabibliotheek scrollen, en kan af en toe vastlopen wanneer u probeert een nummer af te spelen of een foto weer te geven. Deze fout fout treedt op wanneer de harde schijf is niet in staat om toegang te krijgen tot de informatie en kraampjes, terwijl een bestand te openen. Een reset van het apparaat corrigeert gewoonlijk het probleem, omdat het geheugen van het toestel en van de fouten gewist. Controleer knoppen van je iPod om te bepalen of de oorzaak is te wijten aan een hardwarefout voor het resetten van het apparaat, zoals het probleem te wijten aan de iPod hold-schakelaar kan zijn.

Wat je nodig hebt

iPod-connector kabel

Schuif de hold-schakelaar aan de bovenkant van de iPod naar rechts, en schuif deze terug naar links om ervoor te zorgen dat de schakelaar in de stand uit.

Houd de middelste knop in het klikwiel, en tegelijk ingedrukt houden "Menu" op het klikwiel. Ga door met de knoppen van de iPod vast te houden totdat het scherm van het apparaat wordt uitgeschakeld, wordt weer ingeschakeld en toont het Apple-logo.

Steek de iPod-connector kabel in de dock-connector aan de onderkant van de iPod. Steek het andere uiteinde van de kabel in de USB- of FireWire-poort van uw computer om de iPod op te laden.

Wacht minstens twee uur voor de iPod op te laden. Lanceer iTunes op de computer, en klik op "Controls" in het iTunes-menu.

Klik op "Eject iPod" in het submenu om het apparaat los te koppelen. De iPod duurt vier uur om de batterij volledig op te laden.

Share This Post