Index / tech / Hoe kan ik een iPhone aansluiten op een pc als het niet Pop Up

Share This Post

tech

Hoe kan ik een iPhone aansluiten op een pc als het niet Pop Up

Draadloze connectiviteit kunt u inhoud tussen je iPhone en PC automatisch worden gesynchroniseerd wanneer de twee apparaten delen een Wi-Fi-netwerk. Als uw iPhone niet is popping in iTunes automatisch wanneer de telefoon zich binnen het bereik van de

Advertisement

Draadloze connectiviteit kunt u inhoud tussen je iPhone en PC automatisch worden gesynchroniseerd wanneer de twee apparaten delen een Wi-Fi-netwerk. Als uw iPhone niet is popping in iTunes automatisch wanneer de telefoon zich binnen het bereik van de PC, de kans groot dat u niet beschikt over Wi-Fi-synchronisatie is ingeschakeld in iTunes. Voorlopig kunt u de iPhone aan te sluiten op de PC via USB. Eenmaal aangesloten, zodat Wi-Fi synchroniseren in iTunes is net zo eenvoudig als een paar klikken van de muis.

Sluit de iPhone aan op de pc via de USB-kabel die bij de iPhone kwam.

Start de iTunes-applicatie op de PC als het niet automatisch gestart. Als je iTunes nog niet hebt op de PC, kunt u deze downloaden en installeren gratis van de website van Apple (link in Resources).

Selecteer uw iPhone op het menu Apparaten in iTunes.

Klik op het tabblad "Samenvatting" en plaats een vinkje in het "Sync met deze iPhone via Wi-Fi" vakje om draadloze synchronisatie functionaliteit in te schakelen. Van nu af aan, wanneer de iPhone is aangesloten, iTunes is geopend en de iPhone en de PC op hetzelfde netwerk, de iPhone zal automatisch verschijnen in iTunes.

Klik op het tabblad die het type inhoud dat u wilt synchroniseren, de optionele synchronisatie-instellingen voor dat type inhoud en klik op "Apply" om de geselecteerde inhoud naar de iPhone te brengen.

Share This Post