Index / tech / Hoe kan ik een iPad batterij op te laden

Share This Post

tech

Hoe kan ik een iPad batterij op te laden

Ergens tussen een Apple computer en een iPod, de iPad is Apple's nieuwste persoonlijke elektronica-apparaat. Net als de meeste Apple-producten, het komt met een lange levensduur interne batterij die moet worden opgeladen met behulp van een adapter. E

AdvertisementErgens tussen een Apple computer en een iPod, de iPad is Apple's nieuwste persoonlijke elektronica-apparaat. Net als de meeste Apple-producten, het komt met een lange levensduur interne batterij die moet worden opgeladen met behulp van een adapter. Eenmaal opgeladen, zal de iPad ongeveer 10 uur gebruik te krijgen voordat een andere lading is vereist. Er zijn twee manieren om uw batterij iPad opladen, via uw stopcontact of een USB-aansluiting.

Wat je nodig hebt

iPad USB-kabel

Steek het brede uiteinde van de USB-kabel in de sleuf aan de onderkant van uw iPad.

Steek de standaard USB-uiteinde in een vrije USB-poort van uw computer. U kunt ook andere USB 2.0-apparaten gebruiken om uw iPad op te laden, maar ze moeten hoog aangedreven zijn. Als u probeert om uw iPad op te laden op een apparaat dat niet genoeg stroom heeft, krijgt u een foutmelding en het apparaat wordt niet opgeladen.

Gebruik een muur adapter om je iPhone op te laden via het stopcontact. Meegeleverd met de iPad USB-kabel is een plug-adapter. Steek de standaard USB-uiteinde van de kabel in de stekker en steek de stekker in het stopcontact.

Hints

De batterij-icoon op uw iPad scherm ziet u als uw iPad wordt opgeladen en hoeveel lading het momenteel bezit.

Het gebruik van uw iPad tijdens het laadproces zal het langer duren.

Share This Post