Index / Tuin / Hoe kan ik een Invasieve Tree Met behulp van natronloog Kill

Share This Post

Tuin

Hoe kan ik een Invasieve Tree Met behulp van natronloog Kill

Invasieve bomen kan blokkeren zonlicht, menigte andere planten of penetreren van een huis stichting of sanitair systeem met hun wortels. Het doden van een invasieve boom kan verlangen niet alleen het kappen van de boom, maar het doden van de boom roo

AdvertisementInvasieve bomen kan blokkeren zonlicht, menigte andere planten of penetreren van een huis stichting of sanitair systeem met hun wortels. Het doden van een invasieve boom kan verlangen niet alleen het kappen van de boom, maar het doden van de boom root-systeem, dat de nieuwe boom groei kan stimuleren. Bijtende soda, ook wel bekend als natriumhydroxide, doodt de resterende boomstronk en het wortelstelsel.

Wat je nodig hebt

  • Handzaag of kettingzaag

    natronloog

    Maatbeker

    Emmer

Gebruik een kettingzaag handzaag of een V-vormige inkeping snijden in één kant van de boom door een neerwaartse haakse snede en een opwaarts gehoekte snede. Maak een niveau bezuinigen op andere kant van de boom, het snijden in de richting van de inkeping.

Knip de stam tot ongeveer een tiende van de diameter van de boom blijft. Stap uit landingsplaats van de boom, en wacht tot de boom is gevallen.

Gebruik een maatbeker tot 2 delen water en 1 deel bijtende soda giet het in een emmer. Meng de oplossing.

Giet de natronloog over de boomstronk. Verzadigen het hele stomp met de oplossing. De bijtende soda zal de stomp te doden en te reizen naar beneden naar de boom wortelstelsel en vergiftigen het.

Let op de stomp voor uitlopers of enige andere nieuwe tekenen van leven. Herhaal de caustic soda behandeling die nodig zijn om de stomp en het wortelstelsel te doden.

Share This Post