Index / Bedrijf / Hoe kan ik een Insurance License in Colorado Krijg

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik een Insurance License in Colorado Krijg

Afhankelijk van het soort verzekering licentie je in Colorado, kunt u een full-time salaris selling eigendoms-en ongevallenverzekeringen aan particulieren en / of bedrijven verdienen. Voordat je een licentie, moet u voldoen aan de staatsoverheid eise

AdvertisementAfhankelijk van het soort verzekering licentie je in Colorado, kunt u een full-time salaris selling eigendoms-en ongevallenverzekeringen aan particulieren en / of bedrijven verdienen. Voordat je een licentie, moet u voldoen aan de staatsoverheid eisen, met inbegrip van de voltooiing van cursussen en het indienen van testscores aan de Colorado ministerie van regelgevende agentschappen. Als u uw test bij de eerste poging pas, kunt u in staat om uw licentie te krijgen binnen een paar weken. Volgens het Amerikaanse ministerie van Bureau of Labor Statistics de Arbeid, Colorado verzekeringsagenten verdiende een gemiddelde jaarlijkse loon van $ 58.620 met ingang van mei 2011.

Laat een pre-licensing koers door een staat goedgekeurde test provider voor de lijn van de verzekering die u wilt verkopen. Hier krijg je een kopie van uw certificaat, waarin wordt bevestigd dat u de cursus afgerond, uit de cursus provider.

Plan een verzekering onderzoek door middel van Pearson VUE, een internationaal test- en onderwijs bedrijf, ten minste 24 uur vóór de datum waarop de test wordt gehouden op. Registreren om te testen op elke lijn van verzekeringen die u van plan bent om te verkopen. Betaal het examengeld met een creditcard, pinpas of elektronische cheque. Aankomen op het examencentrum ten minste 30 minuten vóór de test begint op de dag van het onderzoek naar de registratie proces, met inbegrip van de presentatie van een geldige documentatie die uw identiteit bewijst voltooien. Laat je foto genomen voordat u de test.

Maak een login en paswoord aan te vragen uw verzekering licentie online via Sircon, een bedrijf dat de technologie oplossingen biedt voor de verzekeringssector. Geef de lijn van de verzekering die u van plan bent om te verkopen bij het invullen van uw aanvraag. Betaal de kosten van de aanvraag met een creditcard of elektronische cheque. Druk een kopie van uw licentie online bij Sircon nadat u betaalt de verschuldigde taks.

Hints

Overwegen om de praktijk testen door middel van Pearson VUE om je scores te verbeteren. Als u van plan bent op de verhuizing naar Colorado en heb al een verzekering licentie in een andere staat, neem dan contact Pearson VUE om uw licentie over te dragen aan Colorado.

Share This Post