Index / Huis / Hoe kan ik een Ice Chest Build

Share This Post

Huis

Hoe kan ik een Ice Chest Build

Bouw een ice borst / koeler uit een plastic of rubber kuip die je hebt liggen rond het huis te verstoffen in een middag. Line het bad met piepschuim, dat is een uitstekende isolator en is beschikbaar als gerecycled verpakkingsmateriaal of gekocht bij

Advertisement

Bouw een ice borst / koeler uit een plastic of rubber kuip die je hebt liggen rond het huis te verstoffen in een middag. Line het bad met piepschuim, dat is een uitstekende isolator en is beschikbaar als gerecycled verpakkingsmateriaal of gekocht bij de bouw van aanbod winkels en hobby winkels.

Wat je nodig hebt

 • Plastic / rubber bad met deksel

  Duct tape

  schuimplastic

  Space deken

  band

  Lage-temperatuur lijmpistool en lijm

  ambachtelijke lijm

Hier krijg je een plastic / rubber bad met binnenafmetingen 2 inch groter dan je wilt hebben voor de binnenkant van uw ijs borst. Zorg ervoor dat de kist heeft een deksel dat het goed past. Als er handvatten aan uw bad, inspecteren de handvatten om te zien of er gaten. Controleer de rest van het bad voor gaten als goed, en sluit alle gaten met duct tape.

Knip 2-inch dik Styrofoam uit platen, gekocht bij een ambachtelijke winkel of thuis verbetering winkel, aan de afmetingen van de binnenmuren van het bad. Snijd een ander blad te passen in de bodem van het bad. Gebruik een lage temperatuur lijmpistool en lijm om eventuele scheuren tussen de Styrofoam platen en eventuele kleine gaatjes in het schuim af te dichten. Wacht tot de lijm te harden.

Verwijder het piepschuim uit het bad. Wikkel de buitenkant van het schuim met een ruimte deken, op dezelfde manier dat je een cadeau zou wikkelen. Zorg ervoor dat de glimmende kant is gericht. Snijd de ruimte deken waar het vandaan komt tot over de rand van de doos en tape aan het schuim in deze locatie. Langs de binnenkant van het schuim doos met de ruimte deken als goed, met de glimmende kant naar buiten gericht, maar nogmaals, laat het niet gaan over de rand van het strafschopgebied.

Leg het schuim doos terug in de plastic of rubber bad. Meet en snijd een stuk piepschuim die goed past in de top van het piepschuim doos. Lijm het piepschuim aan de binnenkant van het deksel van het bad met behulp van een klein beetje van ambachtelijke lijm. Voordat het vaartuig lijm droogt, het deksel op de koelere (in gesloten toestand), zodat de lijm droogt met het deksel gedrukt tegen het piepschuim.

Als de lijm droog is, trek het deksel eraf. Knip de zijkanten van het schuim een ​​beetje op een moment, totdat het past een beetje losser (ongeveer een millimeter te sparen) aan alle randen. Het verwijderen van het deksel een keer, voeg lage temperatuur ambachtelijke lijm de randen van de Styrofoam in het deksel zodat de verbinding meer permanent is, spuiten de lijm zo ver terug in de ruimte tussen het deksel en het piepschuim als lijm gaat . Als de lijm afkoelt, kijk nog een keer voor de pasvorm en afscheren elke foam voor een goede pasvorm, als dat nodig is. Uw ijs op de borst wordt gedaan.

Hints

Voeg het voedsel eerst, dan het ijs, bij het vullen van een ijs op de borst, zodat je niet hoeft om het voedsel te ver in de koeler. Als het ijs smelt, het water zorgt voor beter contact met de (waterdichte) voedselcontainers te zorgen dat het koud blijft, maar het helpt ook het ijs sneller smelten. Tip de koeler om het uitlekken zo vaak als u wilt. Misschien wilt u een drain gat toe te voegen door het smelten van een met een soldeerbout (in een goed geventileerde locatie), en het gebruik van een gum om het gat te blokkeren als je het niet wensen te lekken. Schuimspray lijm kan worden gebruikt om de ruimte deken om het schuim en het schuim zelf houden, maar het kost meer dan lage temperatuur glue sticks.

Gebruik alleen voedsel dat in een verzegelde container, omdat de Styrofoam chemicaliën kunnen uitstoten. Mis deze container voor opslag op lange termijn niet te gebruiken. Sta niet toe dat kinderen om te spelen op of rond het ijs op de borst. Het ijs op de borst is een gevaar voor verstikking. Inademen van enkele dampen die tijdens dit project. Lees en volg alle instructies die bij uw lijmpistool en andere producten.

Share This Post