Index / tech / Hoe kan ik een HP Photosmart C3100 Problemen

Share This Post

tech

Hoe kan ik een HP Photosmart C3100 Problemen

De HP Photosmart C3100 is een inkjet All-In-One printer. Dit betekent dat de printer kan kopiëren, scannen en afdrukken van al uw documenten en foto's. Zoals bijna alle elektronische apparaten, de HP Photosmart C3100 is niet zonder gebreken en kunt u

AdvertisementDe HP Photosmart C3100 is een inkjet All-In-One printer. Dit betekent dat de printer kan kopiëren, scannen en afdrukken van al uw documenten en foto's. Zoals bijna alle elektronische apparaten, de HP Photosmart C3100 is niet zonder gebreken en kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van de printer in de tijd. Veel van de problemen die kunnen optreden zijn gemakkelijk te corrigeren met behulp van meerdere technieken voor het oplossen van problemen.

Zorg ervoor dat uw HP Photosmart C3100 printer correct is aangesloten op een stopcontact als het niet ingeschakeld. Druk op het netsnoer om ervoor te zorgen dat deze volledig is aangesloten op het stopcontact. Druk op de knop op de printer opnieuw en het zal beginnen op te starten.

Controleer de verbinding van uw Photosmart C3100 aan uw computer als de Power-knop aan de voorzijde van de printer knippert herhaaldelijk nadat u op de "Start Scan" knop. Het knipperlicht betekent dat de printer niet kan communiceren met uw computer. Verwijder de USB-kabel die de twee apparaten met elkaar verbindt vanaf de poort van uw computer en plaats deze opnieuw.

Stel de HP Photosmart C3100 printer als deze niet reageert op de opdracht "Print". Koppel het netsnoer van de printer en wacht minstens tien seconden met de stekker verwijderd. Plaats het netsnoer en de macht van de printer weer aan. Druk een document van uw keuze om te controleren of de printer goed werkt.

Share This Post