Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe kan ik een handtekening op Kleding Preserve

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe kan ik een handtekening op Kleding Preserve

Als je in de rij gestaan ​​voor uren om de handtekening van je favoriete acteur of sport ster te krijgen, op een artikel van kleding, je zeker niet wilt dat de handtekening te vervagen. Het nemen van een aantal preventieve maatregelen met je gesignee

Advertisement

Als je in de rij gestaan ​​voor uren om de handtekening van je favoriete acteur of sport ster te krijgen, op een artikel van kleding, je zeker niet wilt dat de handtekening te vervagen. Het nemen van een aantal preventieve maatregelen met je gesigneerde memorabilia kan helpen verlengen de levensduur van de handtekening.

Was het kledingstuk in koud water op de zachte cyclus. Niet overwash het of zet het in de droger met andere kledingstukken.

Gebruik een strijkijzer of föhn om de handtekening te stellen. De warmte van het toestel wordt de inkt, zodat het beter bestand tegen vervagen na herhaald wassen.

Borduren of naai langs de handtekening. Dit betekent niet de handtekening tegen fading te beschermen, maar het zal ervoor zorgen dat er een versie van de handtekening is altijd aan het kledingstuk.

Leg het kledingstuk in de droger op de hoogste kookstand gedurende 30 minuten. De warmte van de droger wordt de inkt, zodat het beter bestand tegen vervagen na herhaald wassen.

Coat de handtekening met een duidelijke textielverf. Als u besluit deze methode voor u geschikt is, moet u deze eerst te testen op een ander artikel van kleding.

Frame het kledingstuk of de aanschaf van een memorabilia doos. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat de handtekening je wachtte in lijn voor is volledig bewaard gebleven.

Share This Post