Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe kan ik een goede prijzen op Ralph Lauren Polo kleding

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe kan ik een goede prijzen op Ralph Lauren Polo kleding

Houdt u van de blik van Ralph Lauren kleding, maar kan de gedachte van het betalen van de volle prijs niet staan? Met een beetje zoeken en wat vasthoudendheid kunt u kijken als een miljoen dollar in de Polo merk kleding, terwijl slechts een verblijf

AdvertisementHoudt u van de blik van Ralph Lauren kleding, maar kan de gedachte van het betalen van de volle prijs niet staan? Met een beetje zoeken en wat vasthoudendheid kunt u kijken als een miljoen dollar in de Polo merk kleding, terwijl slechts een verblijf van een fractie van het warenhuis prijs.

Vind een factory outlet store. Ralph Lauren loopt "factory stores" die kleding te verkopen van de reguliere winkels. De kleding gevonden in de fabriek winkels zijn meestal terug, buiten het seizoen, overstock of stopgezet kleren. U kunt een fabriek verhaal vinden door naar de website van Ralph Lauren, klikt u op de "Store Locator" en kies "Factory Stores" naar een in de buurt te vinden.

Probeer een online veiling site. U kunt deals die zelfs beter dan degene die je kunt vinden in de fabriek winkels zijn te vinden. Wees voorzichtig met het bieden op items, dat wel. Zorg ervoor dat ze zijn authentiek Ralph Lauren Polo items voor de aankoop.

Controleer uw lokale spaarzaamheid winkels. Kijk voor Polo merk kleding bij tweedehands winkels of zending winkels die een chique bevolking dienen. Deze winkels verkopen vaak merknaam kleding tegen vuil goedkope prijzen. Je kan hebben om te jagen om het te vinden, maar het Polo doen hun weg naar spaarzaamheid en zending winkels.

Hints

Vraag de fabriek op te slaan (en spaarzaamheid winkels, ook) als ze hun volgende zending van de kleding krijgen, zodat u de eerste die er kan zijn.

Share This Post