Index / Huis / Hoe kan ik een Eye verf op een betonnen Statue

Share This Post

Huis

Hoe kan ik een Eye verf op een betonnen Statue

Geschilderde beelden dateren uit de oude Grieken en Romeinen. Hoewel de beelden in musea vandaag zijn kaal, in de oudheid de standbeelden werden geschilderd met behulp van heldere kleuren en met goud en zilver inleg. Mettertijd meeste geschilderde be

AdvertisementGeschilderde beelden dateren uit de oude Grieken en Romeinen. Hoewel de beelden in musea vandaag zijn kaal, in de oudheid de standbeelden werden geschilderd met behulp van heldere kleuren en met goud en zilver inleg. Mettertijd meeste geschilderde beelden zijn monochromatisch of vlak veld. Als u beeldhouw kiest voor uw tuin of huis, kunt u het zelf schilderen met een paar eenvoudige hulpmiddelen. Om een ​​oogje verf op een betonnen standbeeld, te beginnen door de aankoop van latex verf.

Wat je nodig hebt

 • Tuinslang

  Water

  fijn penseel

  Latex base coat

  Exterior zwarte verf

  papieren handdoeken

  Exterieur licht bruine verf

  Exterior beton sealer

Reinig uw betonnen standbeeld buiten met een slang. Spuit water zachtjes over je hele standbeeld, zonder zeep. Laat het geheel 24 uur drogen.

Borstel op een latex basislaag over het oog gebied van uw beeld met een fijn penseel. U kan nodig zijn om een ​​fijn penseel te kopen van een kunst te slaan, in plaats van de hardware op te slaan, te schilderen met fijne details.

Was uw borstel met water en zeep en de grondlaag verf te verwijderen. Laat je penseel en het standbeeld om 24 uur drogen.

Dompel je fijn penseel in zwarte buitenkant latex verf. Borstel op sommige papieren zakdoekjes om zorg ervoor dat u niet te veel verf niet op de borstel. Schilder een cirkel in het midden van het oog. Herhaal dit voor het andere oog. Wacht enkele uren en voeg een andere laag van zwart in het centrum van beide ogen.

Was uw borstel met water en zeep. Droog de borstel met een papieren handdoek. Dompel de kwast in lichtbruine verf, en verf op een papieren handdoek eerste, zorg ervoor dat u niet te veel verf niet op de borstel. Verf de lijn rond de rand van het oog. Herhaal met het andere oog. Laat de ogen drogen 24 uur.

Sluit de geschilderde ogen aan de buitenkant beton sealer met behulp van uw penseel. Laat het volledig drogen voordat je het standbeeld op zijn plaats.

Hints

Experimenteer met verschillende oogkleuren voor uw beeld. U mag blauw, hazelaar of groen proberen met behulp van dezelfde methode, en voeg een zwarte pupil in het centrum van een oogkleur.

U kunt ook verf de hele standbeeld in de kleuren van uw keuze.

Als u uw standbeeld buiten te plaatsen, moet u mogelijk retoucheren geschilderde ogen van uw beeld na een jaar, afhankelijk van hoe veel zon het wordt.

Share This Post