Index / Elektronica / Hoe kan ik een externe microfoon met JVC Everio Gebruik

Share This Post

Elektronica

Hoe kan ik een externe microfoon met JVC Everio Gebruik

Een aantal van de modellen in de JVC Everio lijn van camcorders hebben de mogelijkheid voor een externe microfoon. Dit apparaat kan de kwaliteit van het geluid op de opnamen te verbeteren, omdat een externe microfoon is instelbaar en minder gevoelig

Advertisement

Een aantal van de modellen in de JVC Everio lijn van camcorders hebben de mogelijkheid voor een externe microfoon. Dit apparaat kan de kwaliteit van het geluid op de opnamen te verbeteren, omdat een externe microfoon is instelbaar en minder gevoelig voor ruis wind. Ook kunt u verschillende microfoons te veranderen om verschillende opnameprogramma situaties. De duurdere Everio modellen hebben een externe microfoon-poort, terwijl het onderste end modellen niet.

Controleer je Everio ondersteunt externe microfoons. Niet alle Everios hebben deze functie. Als uw Everio een externe microfoon poort heeft, kan het een externe microfoon niet aanvaarden.

Bevestig de accessoireschoen-adapter die bij de Everio camcorder kwam door het schuiven van de rug van de cover die zich boven de sokkel. Plaats de adapter schoen over het stopcontact en draai de klok mee om de verbinding te scherpen.

Monteer de externe microfoon door te schuiven naar de accessoireschoen-adapter op de top van de Everio camcorder. Steek de montage-connector op de externe microfoon door te schuiven op de achterzijde.

Steek de 3,5 mm audio-aansluiting op de externe microfoon in de 3,5 mm microfoon-poort. Het is gepositioneerd aan de achterkant van de camcorder, over de accu.

Share This Post