Index / tech / Hoe kan ik een Exploded View in SketchUp Maak

Share This Post

tech

Hoe kan ik een Exploded View in SketchUp Maak

Toy en andere fabrikanten voorzien van exploded views in de montage-instructies ze pakken met hun producten. Deze opvattingen visueel consumenten te laten zien hoe een product te monteren, zoals een fiets. Het creëren van een exploded view in SketchU

AdvertisementToy en andere fabrikanten voorzien van exploded views in de montage-instructies ze pakken met hun producten. Deze opvattingen visueel consumenten te laten zien hoe een product te monteren, zoals een fiets. Het creëren van een exploded view in SketchUp gaat met behulp van "Move" tool van deze toepassing, de "Explode" commando en de "Line" tool. Het ontwikkelen van vaardigheden op het creëren van een exploded view in SketchUp levert illustratie vaardigheden die in de hoge vraag. Ook kan dit project een beter begrip van hoe een object in elkaar zit te geven.

Klik op bevel van de "File" menu "Open", navigeer naar en dubbelklik op een SketchUp-bestand met een object dat u wilt een opengewerkt aanzicht van te maken.

Klik op het object om het te selecteren, klik met de rechtermuisknop en klik op "Explode." SketchUp scheidt het object in zijn afzonderlijke delen, hoewel het object nog steeds lijkt te worden geassembleerd.

Klik op "Move" tool van de werkbalk en klik vervolgens op het grootste deel van de ontplofte object.

Sleep de muis langzaam weg uit de buurt van zijn oorspronkelijke positie naar een nieuwe positie op korte afstand. Terwijl u sleept, observeert nauwlettend hoe het deel dat u wilt verplaatsen verbindt met andere onderdelen. Bijvoorbeeld, als de referentie in exploded een fiets, en de partij die u zojuist geherpositioneerd is zetel van de fiets, merken dat de cilinder aan de onderzijde van de zitting verbindt met het fietsframe buis die naar de chaining tandwielen.

Klik op "Line" tool van de werkbalk en klik vervolgens op een gebied van het deel dat u net verhuisd die wordt aangesloten op een ander deel. Voor het fietszadel voorbeeld, klikt u op de cilinder die uit de bodem van de fiets te vervoeren.

Sleep de muis om de lijn te verlengen tot het verbindt met de oppervlakte van een ander deel dat aansluit bij het onderdeel dat u net verhuisd. Voor het fietszadel voorbeeld, betekent dit dat het klikken op de opening in het fietsframe buis dat de zitting cilinder houdt. Als u op dit deel van de lijn tussen de twee verbindingsdelen voltooid.

Herhaal stap 5 en 6 voor elk gebied van het deel dat u verplaatst die aansluit bij een ander deel. Voor het fietszadel voorbeeld, maar er zijn geen andere gebieden.

Herhaal stap 3 tot en met 6 voor elke resterende deel in uw object exploded view van het object te voltooien.

Share This Post