Index / tech / Hoe kan ik een EXE in Visual Basic Maak

Share This Post

tech

Hoe kan ik een EXE in Visual Basic Maak

Een Visual Basic programmeur moet een standalone-versie, zodat voor iedereen die niet over Visual Basic om het werk te gebruiken te maken. De programmeur doet dit door het opstellen van de code in een EXE (uitvoerbaar) het type bestand. Het schrijven

Advertisement

Een Visual Basic programmeur moet een standalone-versie, zodat voor iedereen die niet over Visual Basic om het werk te gebruiken te maken. De programmeur doet dit door het opstellen van de code in een EXE (uitvoerbaar) het type bestand. Het schrijven van de code neemt de meeste tijd; het creƫren van de EXE gebeurt heel snel, behoudens eventuele fouten gemaakt tijdens het proces. Vandaar dat software moet grondig debugging voordat u de EXE versie te bouwen.

Open de Visual Basic programma en ofwel maak een nieuw project door te klikken op "Standard EXE" uit de lijst met sjablonen of kies een bestaande of recent project van de juiste lipjes naast het tabblad "Nieuw".

Klik op "File" en vervolgens "Opslaan als" een passende naam voor het project en het formulier. Gebruik geen spaties tussen de woorden te gebruiken in de naam vorm.

Gebruik het in de "Toolbox" genoteerd aan de linkerkant van het scherm controles om de nodige visuele elementen toe te voegen aan uw project. Dubbelklik op het formulier om de code te openen. Voer de programmeercode om de verschillende taken die nodig zijn voor dit specifieke project te verwezenlijken.

Druk op "F5" om te testen en debuggen van het programma wanneer u volledige schrijven van de code. Voer de benodigde correcties in de code als er fouten optreden.

Sla het project. Klik op "File" en "Maak [de naam u het project toegewezen wordt standaard] EXE.exe" als het lijkt. Zoek het EXE-bestand waar u het opgeslagen en dubbelklik erop om het programma uit te voeren.

Hints

Als je de regels van de code te schrijven, onder meer opmerkingen over het doel van bepaalde stappen. Doe dit door het voorwoord van de reactie met een apostrof. Visual Basic negeert elke regel die begint met een apostrof als het programma wordt uitgevoerd.

Gebruik geen waarschuwingen je krijgt bij het debuggen niet negeren, zelfs als ze triviaal lijken. Elke fout kan desastreuze gevolgen hebben.

Share This Post