Index / Careers & Work / Hoe kan ik een eervol ontslag Letter Maak

Share This Post

Careers & Work

Hoe kan ik een eervol ontslag Letter Maak

Wanneer u een ontslagbrief te schrijven, moet u zich bewust van de taal die u gebruikt zijn. Je moet je best doen eervol en respectvol te zijn wanneer u iemand te laten gaan van een bedrijf of een baan. U kunt sjablonen ontwikkelen om te gebruiken al

AdvertisementWanneer u een ontslagbrief te schrijven, moet u zich bewust van de taal die u gebruikt zijn. Je moet je best doen eervol en respectvol te zijn wanneer u iemand te laten gaan van een bedrijf of een baan. U kunt sjablonen ontwikkelen om te gebruiken als gidsen die een consistent ontslag brief formaat zal bieden. Maar, zult u meestal nodig hebt om elke brief aan de specifieke werknemer of werknemers u ontslaan van een bedrijf of een baan aan te pakken aan te passen.

Wat je nodig hebt

Tekstverwerker

Printer

Envelop

Maak een sjabloon voor een ontslagbrief op een computer tekstverwerker. U kunt ideeën op te doen voor uw sjabloon van de website van bronnen, zoals die in de sectie Resources vermeld. De sjabloon voor een eervol ontslag brief moet oprechte bezorgdheid voor de persoon die wordt losgelaten geven. Ten eerste, het adres van de werknemer rechtstreeks met de "Beste ..." aan het begin van het ontslag brief. Dit zal de brief persoonlijker aan de persoon die hij is ten aanzien van te maken.

Adres redenen voor het ontslag in de eerste paragraaf van de brief. U moet bespreken of er eerdere besprekingen of gebeurtenissen die hebben bijgedragen aan dit ontslag. Specifieke voorbeelden van het werk van de kwaliteit en de eerdere werk begeleiding discussies kunnen worden genoemd, alsmede specifieke data voor wat betreft problemen met de werknemer waren gericht. Adres welke problemen de werknemer heeft veroorzaakt, specifiek beleid de werknemer heeft gebroken en waarschuwingen dat de werknemer heeft gekregen.

Schrijf de laatste paragraaf van de brief aan de eervol ontslag brief te pakken door met vermelding van de voordelen die de werknemer zal ontvangen, zoals ontslagvergoedingen, maar ook wanneer zijn voordelen zullen verlopen en hoe het uiteindelijke salaris zal worden verwerkt en ontvangen. Concluderen de brief door het ondertekenen van uw naam, met de officiële titel, na een eervolle afsluiting van "Met vriendelijke groet, ..." of "Met vriendelijke groet, ...." Druk de brief en stuur deze in een envelop te geven aan de werknemer.

Share This Post