Index / Huis / Hoe kan ik een EdenPure oplossen

Share This Post

Huis

Hoe kan ik een EdenPure oplossen

EdenPure is een draagbare home verwarmingssysteem ontworpen en vervaardigd door SCI Partners. Als het weer koud wordt, vele Noord-Amerikaanse huizenbezitters wenden tot hun EdenPure kachels om hun huizen te verwarmen. Helaas kan zelfs een nieuwe Eden

AdvertisementEdenPure is een draagbare home verwarmingssysteem ontworpen en vervaardigd door SCI Partners. Als het weer koud wordt, vele Noord-Amerikaanse huizenbezitters wenden tot hun EdenPure kachels om hun huizen te verwarmen. Helaas kan zelfs een nieuwe EdenPure kachel defect raken.

Controleer of de EdenPure draagbare kachel is aangesloten op een betrouwbare, werkend stopcontact als de kachel wordt uitgeschakeld, heeft een slechte warmteafgifte of gaat niet aan. Steek de stekker in een ander apparaat, zoals een laptop of een bureaulamp, om ervoor te zorgen het stopcontact werkt. Vermijd het gebruik van een verlengsnoer, aangezien dit de kracht van de kachel ontvangt kan verminderen.

Reset de thermostaat van de verwarming als de kamer niet voldoende is aan het opwarmen. Zet de thermostaat op zijn heetst setting. Wacht 4 minuten voor de interne ventilatoren aan te zetten en mSTART circuleert de hitte. Wanneer uw kamer een gewenste temperatuur heeft bereikt, draait u de thermostaatknop op een lagere warmte zoals aangegeven op de wijzerplaat. Zorg ervoor dat de thermostaat klikken op uw gewenste temperatuur. De EdenPure kachel vervolgens cycli in en uit om de temperatuur constant te houden.

Reinig het EdenPure's filter tray als u merkt dat de prestaties van de kachel af. Een verstopte filter vermindert de productie van hete lucht van de kachel. Schakel de verwarming en vind de filter tabs op de rug van de grill EdenPure's. Schuif de tabs omhoog om het luchtfilter te verwijderen. Afspoelen onder warm water tot het water helder is. Stel het filter opzij en laat het aan de lucht drogen grondig. Afhankelijk van uw lokale klimaat, kan dit enkele uren duren. Schuif het filter terug in de EdenPure kachel en hervat het gebruik.

Verplaats de EdenPure heater zijn verwarmingscapaciteit verhogen als u haar fans merkt loopt voortdurend. Door zijn kleine formaat, de verwarming werkt het best in kleine, afgesloten ruimtes die vrij zijn van tocht zijn. Verplaats de kachel uit de buurt van ramen, gevels en deuren.

Hints

Stel de kachel in de buurt van een warm interieur muur en richt deze naar een koude buitenmuur. De verwarmde lucht zal uiteraard stromen naar de koeler muur en het maximaliseren van het verkeer.

Niet het opzetten van de kachel direct op een koude steen, graniet of cementen vloer, omdat dit de thermostaat van de verwarming zal leiden tot lagere temperaturen te registreren. In plaats daarvan, plaats hem op een stoel of tafel.

Share This Post