Index / Huis / Hoe kan ik een bestaand Overhead Door Isoleer

Share This Post

Huis

Hoe kan ik een bestaand Overhead Door Isoleer

Garage deuren die overhead bewegen wanneer open meestal niet veel te bieden in de manier van isolatie gesloten. Met niets meer dan dunne metalen staande tussen de garage en het weer buiten, moet u aftermarket isolatie toe te voegen als je wilt om op

AdvertisementGarage deuren die overhead bewegen wanneer open meestal niet veel te bieden in de manier van isolatie gesloten. Met niets meer dan dunne metalen staande tussen de garage en het weer buiten, moet u aftermarket isolatie toe te voegen als je wilt om op te warmen of af te koelen uw garage. isolatie toe te voegen aan een garagedeur creƫert ook een buffer tussen de buitenkant en de binnenkant van uw huis, omdat een garagedeur typisch vertegenwoordigt tussen de 20 procent en 40 procent van de ene kant van het huis.

Voorbereiding bespaart tijd

De garage biedt een extra ruimte om te werken aan hobby's of projecten die het hele jaar door. Home improvement, hardware en zelfs garagedeur bedrijven dragen allemaal speciale kits voor het isoleren van een bestaande overhead garagedeur. Reinig het binnenoppervlak van de garagedeur klaar is voor isolatie installatie. Verwijder stof, spinnenwebben en vuil door schrobben met een harde borstel en zeep warm water. Spoel schoon en droog.

Meet tweemaal, eenmaal Cut

Isolatie kits voor garagedeuren komen meestal in verpakkingen voor eenmalig garagedeuren. Het kan nodig zijn twee enkele deur kits voor een dubbele garage deur. Om er zeker van te maken je genoeg isolatie voor uw garagedeur, compleet metingen op de deur twee keer. Meet de breedte van de garagedeur en de hoogte van de totale meting. U zult ook moeten elke afzonderlijke garagedeur paneel te meten, meestal bestaande uit twee ruiten, voor het snijden van de isolatie aan elk paneel te passen. Voeg een inch aan individuele panel-meting voor strakke isolatie. Meet tweemaal bepaalde metingen nauwkeurig te maken. Schrijf de metingen naar beneden.

Kies de juiste Kit

Geef je mening over de keuzes die beschikbaar zijn voor uw specifieke deur alvorens te kopen. Kies de kit die het beste past bij de configuratie van uw overhead deur. Sommige kits komen met vinyl of folie-faced isolatie bedoeld voor elk paneel van uw overhead garagedeur, retainer clips en tape voor kleine rips die zich kunnen voordoen tijdens de installatie. Andere kits kunnen omvatten vaste schuimpanelen voor specifieke deur. Als u de isolatie kopen zonder een kit, zorg ervoor dat je genoeg isolatie voor elke overhead deurpaneel en vergeet niet retainer clips, dubbelzijdig plakband en vinyl of tape voor reparaties.

installatie Tips

Draag handschoenen wanneer u de isolatie van de deur te installeren. Verwijder de isolatie uit de verpakking en leg de panelen op een vlakke ondergrond. Na het aanvinken van het centrum van elke individuele ruit in een deurpaneel, verwijder de steun van de ene kant van het plakband uit je kit en plaats het op de mark. Om de houder clip om de lijm te bevestigen, verwijder de papieren achterkant dat u wordt geconfronteerd. Gebruik een mes en liniaal om de isolatie te snijden om uw eerdere individuele panel metingen te passen. Plooi de isolatie in de deur paneel met de vinyl of folie kant naar u toe, te drukken tegen de borgklem midden schoon. Snijd een kleine X over de aanslag clip met het mes om het te bloot te leggen door de isolatie. Zet de kap clip in de houder clip aan de isolatie op zijn plaats te houden. Herhaal dit voor elke overhead garagedeur paneel.

Share This Post