Index / wettelijk / Hoe kan ik een Autopsy Report in Arizona verkrijgen

Share This Post

wettelijk

Hoe kan ik een Autopsy Report in Arizona verkrijgen

Keuringsartsen gedrag autopsies (grondig onderzoek van overleden instanties) om de oorzaak van de dood en de wijze waarop het overlijden vast te stellen. In de staat Arizona, autopsieverslagen zijn openbare registers. Iedereen kan de gegevens of het

Advertisement

Keuringsartsen gedrag autopsies (grondig onderzoek van overleden instanties) om de oorzaak van de dood en de wijze waarop het overlijden vast te stellen. In de staat Arizona, autopsieverslagen zijn openbare registers. Iedereen kan de gegevens of het verzoek afschriften bekijken, maar soms ook een vergoeding is vereist.

Stap 1

Autopsies vallen onder de jurisdictie van de provincie overheden. Neem contact op met het kantoor van de lijkschouwer in de provincie waar de autopsie werd uitgevoerd om te leren hoe je een verslag te verkrijgen.

Stap 2

online zoeken voor de provincie in kwestie of bezoek de website van de Arizona Vereniging van Provincies op http://www.azcounties.org. Klik op "Over Arizona Counties" voor een lijst met links naar elk van de Arizona's 15 provincies.

Stap 3

Vraag het kantoor van de lijkschouwer in de juiste regio voor meer informatie over hoe u een autopsie rapport te verkrijgen. U kan nodig zijn om de volledige naam en datum van overlijden voor de overledene. Een vergoeding kan worden gevraagd om het rapport te verkrijgen indien de overledene was geen lid van uw gezin.

Hints

Familieleden niet een vergoeding voor autopsieverslagen oplopen.

Normaal autopsie rapporten zijn beschikbaar binnen 6-8 weken; echter, kan het langer duren.

Maak een kopie van de autopsie verzoek brief voor uw administratie.

Share This Post