Index / tech / Hoe kan ik een AOL account Online Sluit

Share This Post

tech

Hoe kan ik een AOL account Online Sluit

Sluiten AOL rekening kan op één van twee manieren. Deze twee methoden van het annuleren van een AOL-account omvatten het in contact AOL via telefoon of post te sturen. AOL biedt geen manier om een ​​AOL-account direct te sluiten via een online annule

Advertisement

Sluiten AOL rekening kan op één van twee manieren. Deze twee methoden van het annuleren van een AOL-account omvatten het in contact AOL via telefoon of post te sturen. AOL biedt geen manier om een ​​AOL-account direct te sluiten via een online annuleren link.

Wat je nodig hebt

AOL-account gegevens (naam, factuuradres en het antwoord op uw account beveiligingsvraag)

Telefoon of post te sturen toegang

Annuleren Door Phone

Verzamel uw AOL-account informatie, factuuradres en persoonlijke informatie.

Dial AOL Customer Service op (800) 827-6364. Wanneer u wordt gevraagd, zeggen dat het woord "annulering" in een heldere stem. U zal worden overgedragen aan een medewerker van de klantenservice.

Vertel de medewerker van de klantenservice die u graag uw AOL-account te annuleren. Zorg voor de accountgegevens. De vertegenwoordiger zal proberen om u als klant te behouden AOL, vertel hen u wilt annuleren. Als vroeg waarom, vertel hen dat je gewoon annuleren van de rekening.

Noteer de naam van de vertegenwoordiger en de datum en tijd die u sprak met hen.

Controleer uw bankrekening of creditcard om ervoor te zorgen dat u niet meer in rekening worden gebracht voor AOL.

Annuleren per e-mail

Stuur een getypte brief naar het volgende adres:
America Online
PO BOX 17100
Jacksonville, FL 32245-7100

Onder meer in de brief de volgende informatie:
Gebruikersnaam
Rekeningnummer
Facturatie adres
Uw naam
Telefoonnummer

Controleer of uw account is geannuleerd. AOL zou sturen een bevestigingsbrief naar uw factuuradres na ontvangst van uw verzoek om de account te annuleren.

Controleer uw bankrekening of creditcard om ervoor te zorgen dat u niet meer in rekening worden gebracht voor AOL.

Hints

Roepen om te annuleren zal de rekening af te sluiten sneller dan doen via e-mail. Probeer om het account te annuleren voordat de huidige factureringsperiode eindigt om te voorkomen dat het betalen voor een geheel nieuwe factureringsperiode. Neem contact op met AOL als de kosten blijven verschijnen na annulering van de rekening.

Niet inloggen of uw AOL-account naar aanleiding van uw verzoek tot annulering als AOL kunt u rekenen voor de periode tussen de aanvraag en de feitelijke beëindiging van het account.

Share This Post