Index / tech / Hoe kan ik een AMD Turion 64 Mobile Overclock

Share This Post

tech

Hoe kan ik een AMD Turion 64 Mobile Overclock

AMD Turion 64 mobiele technologie processors zijn mid-range prestaties CPU's bedoeld voor notebook computers. Overklokken is een manier om meer waarde te krijgen zonder de uitgaven meer over het upgraden van de interne onderdelen. Een overclocked Tur

Advertisement

AMD Turion 64 mobiele technologie processors zijn mid-range prestaties CPU's bedoeld voor notebook computers. Overklokken is een manier om meer waarde te krijgen zonder de uitgaven meer over het upgraden van de interne onderdelen. Een overclocked Turion 64 groter is dan de snelheid van de fabrieksinstellingen, die de algemene operationele efficiëntie van de computer vergroot.

Start uw computer en druk op de "Esc", "F8" of "" toets F11 (de exacte toets te drukken, is afhankelijk van de computer) voor het welkomstscherm van Windows wordt weergegeven. Dit brengt het opstartmenu.

Markeer de "BIOS" optie op het menu. Links-klik met de muis of druk op de "Enter".

Kies de "External Bus" of "Bus" gedeelte van de BIOS-lijst. Druk op Enter."

Markeer de waarde naast het "Front Side Bus." Druk op de "Enter" keer om de waarde te kiezen.

Raak de pijl-omhoog-toets om de waarde te verhogen. Druk op de "Enter" om de waarde te veranderen voor de voorste bus snelheid van de Turion bevestigen.

Keer terug naar de BIOS-menu en kies de "CPU Core" of hoofdstuk "CPU" van het menu, afhankelijk van de configuratie van uw systeem.

Zoek de "Multiplier" optie en de waarde ervan op de lijst die verschijnt. Markeer de waarde.

Druk op de toets "Enter" om de waarde te selecteren. Raak de pijl-omhoog-toets één keer uitgevoerd om de waarde te verhogen, om de Turion 64 Mobile frequentie multiplier te verhogen.

Terug naar het BIOS menu. Kies de "Wijzigingen opslaan en Afsluiten" optie om de wijzigingen te bevestigen. Exit om terug te keren naar de normale Windows boot-sessie.

Hints

Selecteer "Restore to Default" in het BIOS menu als u besluit om terug te keren naar Turion 64 fabrieksinstellingen Mobile.

Share This Post