Index / Cars / Hoe kan ik een aluminium Diamond Plate Shine Make

Share This Post

Cars

Hoe kan ik een aluminium Diamond Plate Shine Make

Vrachtwagen gereedschapskisten, treeplanken en opslagcontainers zijn een aantal veel voorkomende toepassingen voor aluminium traanplaat. Bij blootstelling aan externe elementen, aluminium traanplaat corrodeert, het verminderen van zijn glans. De witt

AdvertisementVrachtwagen gereedschapskisten, treeplanken en opslagcontainers zijn een aantal veel voorkomende toepassingen voor aluminium traanplaat. Bij blootstelling aan externe elementen, aluminium traanplaat corrodeert, het verminderen van zijn glans. De witte corrosie wordt het oppervlak van het aluminium put als er niets aan voor een langere tijd. Het verwijderen van de corrosie en het herstellen van de glans van uw aluminium traanplaat vereist wat hard werken en een paar uur van de tijd, maar het werk loont met een langere levensduur en nieuw uit accessoire.

Wat je nodig hebt

Combinatie aluminium schoner en polish

Staal wol

Lamb's wol polijstschijf

Elektrische polijstschijf

schone lappen

Breng de combinatie van aluminium schoner en polish om een ​​stuk van staalwol.

Wrijf de aluminium traanplaat krachtig met staalwol om de corrosie van het oppervlak van het accessoire te verwijderen. Afhankelijk van de grootte van het accessoire en de hoeveelheid corrosie van het aluminium diamantplaat, kan het nodig zijn deze stap meerdere keren herhalen om de corrosie van het onderdeel te verwijderen.

Bevestig de lamswol polijsten pad om de elektrische polijsten wiel en, terwijl de aluminium traanplaat is nog nat met de stofzuiger / polish, lopen het polijsten pad over het oppervlak van het accessoire.

Royaal toe te passen extra aluminium schoner en polish op het oppervlak van de aluminium traanplaat en doorgaan met het uitvoeren van de polijstschijf over het oppervlak om krassen achtergelaten door de staalwol te verwijderen.

Giet de combinatie van aluminium schoner en polish op een schone doek en handmatig alle gebieden van het aluminium diamant plaat die donkere gebieden overblijft na het polijsten proces schoon te maken.

Veeg het hele stuk met de aluminium cleaner / polish gedrenkte vod.

Gebruik een schone, droge doek om de aluminium traanplaat te schitteren als nieuw buff.

Share This Post