Index / Huis / Hoe kan ik een AC-motor die Trips het Circuit Breaker testen

Share This Post

Huis

Hoe kan ik een AC-motor die Trips het Circuit Breaker testen

Een stroomonderbreker zal trippen als de totale stroomafname capaciteit van de zekering overschrijdt. De stroomstoot wanneer een motor start de schakelaar kan struikelen. Shorts, aardlek, roestige verbindingen en verlengsnoeren kan ook leiden tot bre

AdvertisementEen stroomonderbreker zal trippen als de totale stroomafname capaciteit van de zekering overschrijdt. De stroomstoot wanneer een motor start de schakelaar kan struikelen. Shorts, aardlek, roestige verbindingen en verlengsnoeren kan ook leiden tot breakers struikelen.

Wat je nodig hebt

  • Amp ratings van alle apparaten op circuit

    Klem op AC ampèremeter met peak hold

    extra zekeringen

Controleer Circuit Ampacity en Draw

Controleer de stroomsterkte rating van het apparaat door te kijken in de handleiding of op de motor of specificaties plaat. Er kunnen afzonderlijke score voor andere elektrische componenten (ventilatoren of blazers, bijvoorbeeld). Voeg al deze bij elkaar. Als de totale stroomsterkte van het apparaat groter is dan de rating van de stroomonderbreker, dan moet het op een hoger ampacity circuit te worden geplaatst. Voeg de stroomsterkte van elke andere apparaten op het circuit. Als dat in totaal hoger is dan de breaker rating, nemen sommige dingen uit het circuit.

Controleer op aardlek. Als u een knop te drukken op het stopcontact, is er een aardlek. Als de motor wordt met behulp van een twee-polige stekker in een drie-polige stopcontact (of maakt gebruik van een adapter), de defecte apparaat mag niet voldoende geaard. Als het circuit oud is, kan het niet hebben van een grond, zelfs als de uitlaat heeft drie tanden.

Elimineer verlengsnoeren .Als het apparaat is aangesloten op een verlengsnoer, sluit u deze rechtstreeks aan op een stopcontact en probeer het opnieuw.

Bepaal piek stroomsterkte en werkelijke running stroomsterkte. Schakel alle andere apparaten op het circuit. Klem de stroommeter rond de draad die leidt uit de doos zekering het voeden van het circuit en plaats het in de piek hold-modus. Zet de motor. Noteer de piek stroomsterkte. Als de stroomonderbreker reizen tijdens de motor start, de piek loting is het probleem. Als de motor blijft lopen na het starten, zet de stroommeter in de normale modus en de stroomsterkte op te nemen. Als de piek loting brengt het totale loting op het circuit boven de breaker rating, is dit de oorzaak van de uitschakeling van de stroomonderbreker. Als de werkelijke operationele stroomsterkte groter is dan het kaliber van het toestel, er problemen in de eenheid. Als de huidige trekken is normaal, probeer dan het vervangen van de stroomonderbreker.

Problemen met de appliance.Turn de as met de hand als het toegankelijk is te zien of de motor wordt bevroren. Voer aanbevolen smering en reiniging. Vervang versleten banden en draai ze indien nodig. de handleiding moet de hoeveelheid afbuiging aanbevolen in een riem te beschrijven. Verzekeren alle poelies en spanners vrij draaien. Controleer op shorts, gerafelde bedrading isolerende ve, en losse of roestige verbindingen. Sand roest metaal raakt redenen om behuizingen. Vervang roestige connectors. Verkoold of zwart draden of connectors te geven hoge stroomverbruik van de aangesloten deel van een samenstel. Repareer het subsamenstel en vervang getroffen bedrading. Dit kan het best worden overgelaten aan een professional.

Hints

Haal altijd het apparaat of zet de stroomonderbreker voor het uitvoeren van onderhoud of het verwijderen van behuizingen. Het bedienen van een slecht geïsoleerd apparaat op een niet-geaarde circuit kan leiden tot elektrocutie.

Share This Post