Index / Cars / Hoe kan ik een AC-lading in een 2000 Chevy Malibu

Share This Post

Cars

Hoe kan ik een AC-lading in een 2000 Chevy Malibu

Het opladen van de air-conditioning systeem in uw 2000 Chevy Malibu kan een eenvoudige manier om te besparen op reparatiekosten zijn. Het systeem in uw Malibu is ontworpen om te draaien met de E-134A koelmiddel. Onderhoud van dit type systeem vereist

Advertisement

Het opladen van de air-conditioning systeem in uw 2000 Chevy Malibu kan een eenvoudige manier om te besparen op reparatiekosten zijn. Het systeem in uw Malibu is ontworpen om te draaien met de E-134A koelmiddel. Onderhoud van dit type systeem vereist een set van A / C meters die zijn uitgerust met de snelkoppelingen voor gebruik in R-134A systemen. De kosten van deze meters zijn de moeite waard, omdat dezelfde meters kan worden gebruikt op alle R-134A auto-airco-systemen.

Wat je nodig hebt

R-134A gauge set

R-134A koelmiddel

Maak de blauwe en rode slangen van het instellen om de service havens in de motorruimte meter. De blauwe slang gaat naar de lagedruk poort in de voorkant van de motorruimte aan de bovenkant van de radiator. De rode slang hecht aan de hoge druk fitting zich onder het luchtfilterhuis aan de bestuurderszijde van de motorruimte.

Start de motor en zet de airconditioner controles om hoge snelheid ventilator en een maximale airconditioning. Laat de motor te lopen voor een paar minuten met gesloten deuren en ramen tot aan de druk te stabiliseren.

Bevestig een blikje koelmiddel aan de kunt tikken op het einde van de gele slang en draai de knop van de kraan om het blik van koudemiddel te openen. Met draaiende motor en de A / C, opent de blauwe klep op de meter ingesteld. Hierdoor kan het koelmiddel in het blik op het systeem.

Sluit de blauwe kraan en lees de druk wanneer de bus leeg is en de druk op de meters te stabiliseren weer. Normale drukken zijn 35 tot 45 psi op de lagedrukzijde en 300 tot 400 psi op de hogedrukzijde. Voeg extra blikjes koelmiddel totdat de gewenste druk is bereikt.

Hints

Draag een veiligheidsbril en werkhandschoenen bij het werken rond een draaiende motor tot ernstige blessures te voorkomen.

Het is illegaal om elke vorm van koelmiddel ventileren naar de atmosfeer. Als de air-conditioning systeem in uw auto nog koudemiddel bevat, hebben een gekwalificeerde technicus verwijderen voordat het aan het maken van reparaties.

Share This Post