Index / Careers & Work / Hoe kan ik Doe mee met de FBI BAU

Share This Post

Careers & Work

Hoe kan ik Doe mee met de FBI BAU

Het Federal Bureau of Investigation, of de FBI, biedt posities in zowel de reguliere kracht en special forces. Eén van deze bijzondere gebieden is de Behavioral Analysis Unit, of BAU. De BAU is opgedeeld in drie verschillende categorieën binnen de un

AdvertisementHet Federal Bureau of Investigation, of de FBI, biedt posities in zowel de reguliere kracht en special forces. Eén van deze bijzondere gebieden is de Behavioral Analysis Unit, of BAU. De BAU is opgedeeld in drie verschillende categorieën binnen de unit - terrorismebestrijding / dreigingsbeeld, misdaad tegen de volwassenen en misdrijven tegen minderjarigen. Dit werkgebied is vergelijkbaar met dat van de profielen die vaak gezien op misdrijven televisieshows. Echter, om een ​​lid van de BAU in de FBI te worden, moet je een strikte toepassing te voltooien.

Voltooiing van ten minste drie jaar dienst als een gewone FBI-agent. Dit is een minimale voorwaarde om lid te worden van de BAU. Echter, vanwege de hoge vraag naar deze job, vele agenten moet acht tot 10 jaar werken voordat verhuizen naar een BAU positie.

Ervaring opdoen met geweldsdelicten. BAU agenten te maken met zware criminelen die geweldsdelicten hebben gepleegd. Eerdere ervaring met misdrijven, zoals verkrachting, doodslag en ernstige bedreigingen, is nodig.

Verdienen een graad in Behavioral of Forensic Science indien mogelijk. Hoewel dit geen vaste vereiste voor de functie, het de voorkeur dat middelen om een ​​van deze graden. Ervaring, maar meer gewicht.

Solliciteer voor een positie met de BAU door de FBI. Dit kan worden gedaan door middel van de Special Agent applicatie beschikbaar op de FBI website.

Voltooiing van de 500-uur gestructureerde trainingen voorzien voor alle nieuwe rekruten. Deze training wordt verzorgd meerdere malen per jaar.

Hints

Voortgezette opleiding en ontwikkeling van medewerkers programma's worden aangeboden op verschillende tijdstippen om uw training bijgewerkt.

Share This Post