Index / tech / Hoe kan ik documenten plat in Illustrator Voordat Printing

Share This Post

tech

Hoe kan ik documenten plat in Illustrator Voordat Printing

Adobe Illustrator is een creatie tool professionele tekenen en graphics. Als uw grafische of kunstwerk bevat transparante gebieden of een transparante achtergrond, moet de afbeelding of document vóór het afdrukken worden afgevlakt. Afvlakking van een

Advertisement

Adobe Illustrator is een creatie tool professionele tekenen en graphics. Als uw grafische of kunstwerk bevat transparante gebieden of een transparante achtergrond, moet de afbeelding of document vóór het afdrukken worden afgevlakt. Afvlakking van een document zet transparante gebieden in een combinatie van vector-gebaseerde en gerasterde gebieden. Zodra kunstwerk is afgevlakt en opgeslagen in Adobe Illustrator, kan niet worden teruggedraaid. Afvlakken het document en vervolgens opslaan met een andere bestandsnaam of het document eenmaal afgevlakt afdrukken.

Wat je nodig hebt

Adobe Illustrator geïnstalleerd

Open het document dat moet worden afgevlakt in Adobe Illustrator.

Klik op de "File" optie op de bovenste navigatiebalk.

Klik op de optie "Print". Het dialoogvenster Afdrukken wordt geopend.

Klik op de "Advanced" optie aan de linkerkant van het venster Afdrukken. De vooraf ingestelde menu wordt geopend.

Klik op een van de "af te vlakken" presets uit het menu "Preset". Klik op "Custom" om uw eigen afvlakking te definiëren. Preset afvlakking opties omvatten "Alle tekst omzetten naar contouren", "Line Art en tekst Resolution", "Resolutie Gradient en Mesh" en verschillende andere opties.

Share This Post