Index / Huis / Hoe kan ik Demonteer een Moen 103.258 kraan?

Share This Post

Huis

Hoe kan ik Demonteer een Moen 103.258 kraan?

De Moen 103.258 kraan is een beëindigde enkel handvat douche kraan. Deze kraan is een vroege versie van het Chateau lijn voor posi-temperatuur controles werden toegevoegd. Reparatie of vervanging van de kraan moet nemen van het uit elkaar. Demontage

AdvertisementDe Moen 103.258 kraan is een beëindigde enkel handvat douche kraan. Deze kraan is een vroege versie van het Chateau lijn voor posi-temperatuur controles werden toegevoegd. Reparatie of vervanging van de kraan moet nemen van het uit elkaar. Demontage van de Moen 103.258 kraan is net als elke andere single-handvat kraan. Als u demonteren om de cartridge te vervangen, neemt u de oude cartridge om een ​​huis verbetering winkel. Pas de nieuwe cartridge naar de oude om ervoor te zorgen dat u de juiste maat te krijgen.

Wat je nodig hebt

  • Handdoek

    Phillips-schroevendraaier

    Punttang

    Tang

Lokaliseren en uitschakelen van de watertoevoer naar de douche. De afsluiters zijn meestal in de muur achter de kraan. Er moet een toegang paneel in de aangrenzende kamer die de toegang mogelijk maakt voor hen. Als u de afsluitkleppen kan vinden, schakelt u de belangrijkste watertoevoer naar het huis.

Leg een handdoek over de badkuip om per ongeluk laten vallen van de schroeven in de afvoer te voorkomen. Vind de schroef waarmee het handvat om de kraan. De schroef onder de kromme van de handgreep nabij de decoratieve frontplaat. Verwijder de schroef met een Phillips-schroevendraaier en trek aan de hendel van de kraan steel.

Verwijder de schroef waarmee de adapter op de kraan cartridge met een Phillips schroevendraaier. De adapter is de witte plastic stuk verder reikt dan de frontplaat. Trek de adapter van het patroon.

Draai de twee schroeven die de frontplaat bevestigen aan de muur met de kruiskopschroevendraaier. Trek de frontplaat van de muur. Trek de witte plastic plaat die zit achter het wapenschild uit de muur. Dit onthult de rest van het patroonsamenstel.

Zoek de twee c-clips die de cartridge vast te zetten aan het huis sanitair mouw. De bovenkant van de C-klemmen zijn zichtbaar op de bovenste voor- en achterzijde van het sanitair afsluitklep. De afsluitklep is het deel van het huis sanitair waar alle Showerpipes sluiten.

Trek de c-clips uit de cartridge met een paar punttang. Verwijder de cartridge uit de afsluiter met een tang. Pak de cartridge tegen het einde en trek het recht naar buiten.

Share This Post