Index / tech / Hoe kan ik de URL Links in een PDF-bestand exporteren

Share This Post

tech

Hoe kan ik de URL Links in een PDF-bestand exporteren

PDF-bestanden bevatten vaak gegevens dan eenvoudige tekst. Afbeeldingen, ingebedde video's en links kunnen in PDF-documenten worden opgenomen om ze meer relevant of nuttig zijn voor de lezer. Volgens PDF-File.com, PDF-bestanden kunnen ook worden beve

AdvertisementPDF-bestanden bevatten vaak gegevens dan eenvoudige tekst. Afbeeldingen, ingebedde video's en links kunnen in PDF-documenten worden opgenomen om ze meer relevant of nuttig zijn voor de lezer. Volgens PDF-File.com, PDF-bestanden kunnen ook worden beveiligd met wachtwoorden en andere beperkingen. Zij mogen niet in staat om te worden veranderd of opnieuw opgeslagen. Als u wilt bewerken of opslaan URL links van het bestand voor toekomstig gebruik, dan moet u die links van het bestand exporteren voor gebruik met een ander programma, zoals een tekstverwerker of webbrowser.

Beweeg uw muiscursor net aan de rechterkant van het URL-gelinkte tekst die u wilt exporteren. Afhankelijk van uw PDF-viewer, direct klikken op de link kan veroorzaken te openen in een browser.

Klik en houd de linkermuisknop ingedrukt.

Ga met je muis over de gelinkte tekst terwijl de muisknop ingedrukt houdt.

Klik met de rechtermuisknop op de gemarkeerde tekst. Een reeks opties zal verschijnen op het scherm.

Klik op 'copy hyperlink. " Klik niet op "tekst kopiƫren," dit zal niet de URL te halen. In plaats daarvan, zult u worden gelaten met platte tekst en geen links.

Open uw favoriete tekstverwerker, spreadsheet-software of web browser. Met de URL gekopieerd, kunt u nu zet het in elk programma dat URL-webadressen ondersteunt.

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied van het document of webbrowser navigatie venster. Er verschijnt een menu met een aantal klikbare opties.

Klik op "plakken." De URL zal verschijnen in de lege ruimte voor u om te bewerken of op te slaan.

Share This Post