Index / tech / Hoe kan ik de timer Periode in een Nikon COOLPIX wijzigen

Share This Post

tech

Hoe kan ik de timer Periode in een Nikon COOLPIX wijzigen

Nikon COOLPIX-camera's hebben een eenvoudig navigatiesysteem dat gebruikers in staat stelt om opties gemakkelijk veranderen. Voor die momenten dat je wilt een foto te maken, maar wil zelf ook op het frame, de camera's hebben een timer geboden mogelij

Advertisement

Nikon COOLPIX-camera's hebben een eenvoudig navigatiesysteem dat gebruikers in staat stelt om opties gemakkelijk veranderen. Voor die momenten dat je wilt een foto te maken, maar wil zelf ook op het frame, de camera's hebben een timer geboden mogelijkheid. Om ervoor te zorgen dat u niet met extreem snel te duiken in de foto of maak uw onderwerpen zitten met een glimlach op hun gezicht voor een lange tijd te lopen, Nikon heeft een optie van hoeveel tijd u gewacht voordat de foto wordt genomen.

Routebeschrijving

Zet de camera aan; ingesteld op de gewenste opnamemodus. Stel deze op basis van wat u neemt een foto van en het licht omstandigheden waarin het wordt genomen.

Geef het menu zelfontspanner. Doe dit door te drukken in de richting van het pictogram van de timer op de belangrijkste navigatieknop van de camera.

Markeer de gewenste optie. Timing opties zijn een van drie seconden vertraging of een vertraging van 10 seconden. Baseer uw vertraging van hoe lang het zal duren om het onderwerp van de foto gearrangeerd en op zijn plaats te krijgen.

Druk op de knop "OK". Een timer icoon moet verschijnen op het hoofdscherm van de camera aan de rechterkant.

Share This Post