Index / Gezondheid / Hoe kan ik de status van een Disability Appeal

Share This Post

Gezondheid

Hoe kan ik de status van een Disability Appeal

Elk jaar in de Verenigde Staten 2,5 miljoen mensen van toepassing voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen uit de Social Security Administration. Van dit aantal, 60 procent van de aanvragers worden geweigerd de voordelen die ze zoeken. Sommige van de m

AdvertisementElk jaar in de Verenigde Staten 2,5 miljoen mensen van toepassing voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen uit de Social Security Administration. Van dit aantal, 60 procent van de aanvragers worden geweigerd de voordelen die ze zoeken. Sommige van de mensen die worden ontzegd zal besluiten om de beroepsprocedure die papierwerk dat moet worden ingevuld en teruggestuurd naar een lokale Social Security Administration kantoor omvat beginnen. Hij moet dan wachten op de beslissing; Maar een aanvrager heeft wel de mogelijkheid om te controleren op de status van zijn beroep.

Methoden voor de controle Status

Neem contact op met uw lokale Social Security Administration Office. Dit kan gedaan worden via de telefoon, of u kunt stoppen door het kantoor en vraag naar de status van het beroep.

Neem contact op met de Disability Bepaling dienst van de staat waarin u uw beroep ingediend. Dit nummer kan worden verkregen bij uw plaatselijke SSA kantoor. Spreken met de handicap examinator toegewezen aan uw zaak kan ook nuttig zijn bij het vinden van de status van uw beroep.

Bel het gratis sociale zekerheid telefoonnummer. Dit telefoonnummer is 1-800-772-1213. Sprekend aan een vertegenwoordiger aan de telefoon is een andere manier om te controleren op de status van beroepen en handicap claims.

Hints

.

Share This Post