Index / Tuin / Hoe kan ik de Paddestoelen groeien als Business

Share This Post

Tuin

Hoe kan ik de Paddestoelen groeien als Business

Als je ooit wilde paddestoelen om geld te besparen ze te kopen groeien, kunt u ook overwegen groeien ze als een kleine start-up bedrijf. Zodra u de basisprincipes van champignonteelt te leren, is het niet veel meer inspanning of training om te groeie

AdvertisementAls je ooit wilde paddestoelen om geld te besparen ze te kopen groeien, kunt u ook overwegen groeien ze als een kleine start-up bedrijf. Zodra u de basisprincipes van champignonteelt te leren, is het niet veel meer inspanning of training om te groeien in voldoende hoeveelheden op de markt en verkopen nemen. Omdat paddestoelen in hoge vraag blijven en commando vele dollars per pond, kunt u ze te verkopen aan de groothandel of aan te bieden ze in de detailhandel prijzen en maak een flinke winst.

afzet

Vestigen koper accounts met retail markten, zoals de plaatselijke supermarkten bekend om te werken met lokale telers, markten of restaurants landbouwers. Retailmarkten zal ofwel een plank vergoeding voor uw product, een commissie op elke verkoop, of ze kunnen het product rechtstreekse aankoop.

Registreer rekeningen bij voedsel co-op websites zoals Skagitvalleyfoodcoop.com of Puget Sound Food Network (zie middelen), en het schema tijden om uw product lijn aan leveranciers en distributeurs de markt te brengen.

Vestigen koper accounts met lokale groothandelsmarkten zoals restaurant eigenaars of retailers willen een nieuwe productlijn te dragen. Wholesale klant vereisen grote kortingen, maar zij kopen in bulk. Ze vereisen ook consistente levering van producten.

Het verkrijgen van recepten om uw product te verbreden naar mushroom sauzen en gedroogde paddestoelen bevatten. Hoewel u wilt uw verse producten op de markt, kunt u meer omzet met een grotere productlijn te creëren.

zakelijke Voorbereiding

Het verkrijgen van een BTW-nummer voor uw bedrijf, algemeen bekend als een werkgever identificatienummer (EIN) te bezoeken op IRS.gov en het invullen van online formulier SS-4. U zult uw EIN onmiddellijk te ontvangen, en daarmee kunt u uw bedrijf inkomen voor fiscale doeleinden te melden.

Het verkrijgen van uw BTW-nummer door naar de directory van de deelstaatregering omzetbelasting afdelingen op SkipMcgrath.com. Klik op uw staat om te gaan naar de juiste website deelstaatregering, en toe te passen voor uw BTW-nummer door het invullen van de online retailers 'Verkoop Compensatie Met en voor de voorheffingen vorm. U zult uw btw-nummer direct te ontvangen, en je kunt het gebruiken om vendor rekeningen vast te stellen, zodat u niet hoeft om de verkoop belasting te betalen over het product of de ingrediënten die worden gebruikt voor wederverkoop producten.

Kies een naam voor uw bedrijf door het bezoeken van de website zoals Bizfiling.com of Mycorporation.com om de beschikbaarheid van uw bedrijf naam te bepalen. Om de eerste verkoop te stimuleren, moet de bedrijfsnaam bestaat uit een unieke, pakkende, klantvriendelijke naam die duidelijk identificeert uw product.

Bezoek je stadhuis aan uw lokale licenties en vergunningen die fictieve naam vergunning, lokale exploitatievergunning, gezondheid afdeling licentie en omzetbelasting vergunning, te verkrijgen. De fictieve naam vergunning kunt u uw paddestoel bedrijf opereren onder de naam die u hebt gekozen, en de lokale exploitatievergunning kunt u zaken binnen de stadsgrenzen te voeren vanaf een locatie. U hebt een gezondheids-afdeling licentie om voedsel te verkopen, en u kunt uw sales fiscaal identificatienummer te gebruiken om uw plaatselijke omzetbelasting licentie te verkrijgen.

Product Planning en voorbereiding

Opzetten van een locatie voor de champignonteelt, wetende dat het een hoge vochtigheidsgraad van 95 moet het mogelijk maken tot 100 procent en in de buurt van totale duisternis. Starttemperatuur moet 70 graden Fahrenheit blijven, en algemene kweektemperatuur dient op 50 tot 55 graden Fahrenheit blijven.

Beslis welke soorten paddestoelen je wilt groeien, wetende dat shiitake paddenstoelen zorgen voor een aanvaardbare vleesvervanger voor vegetariërs en bieden relatief eenvoudig teelt. Witte knop paddestoelen bieden een populaire optie voor paddestoelen verkopers en portobello's vereisen langdurige teelt vaak als ze de laatste fase van portobellini paddestoelen te vertegenwoordigen.

Koop uw besturingssysteem en groeiende benodigdheden die verwarming pads, groeiende potten, meststoffen, spuitbussen, snoeischaar, food-grade verpakking, cellofaan omvatten, 8 1/2 met 11-inch vellen prijs stickers, laser en inkjet printer, een thermometer en een draagbare luchtbevochtiger met automatische bewaking vochtigheid.

Koop uw sporen of spawns hetzij online op Earthstongue.com, Sporestore.com of Naturalmushrooms.com. Sporen uit het equivalent van paddestoelen zaden en legsels bestaan ​​uit jonge paddestoelen al groeien.

Kopen of te bereiden uw groeiende media, die kunnen bestaan ​​uit "logs groeien" voor shiitake paddenstoelen of ondiepe 2-inch of vier-inch keramische schalen van witte champignons of portobello paddenstoelen.

Telen en oogsten

Plaats de sporen in de kweekruimte log of keramische schalen, en verwarm ze tot 70 graden Fahrenheit met behulp van de verwarming pad. Laat ze verwarmen gedurende ongeveer drie weken.

Verplaats het groeimedium naar de aangewezen als de groeiende locatie locatie. Het moet tussen de 50 en 55 graden Fahrenheit blijven in de buurt van total-donker is.

Laat de champignons te kweken gedurende 3-4 weken.

Oogst de champignons wanneer de paddestoel paraplu's volledig te vormen en de motorkap wist de stengel.

Verpakken en voor te bereiden op uw markten.

Hints

Voor de beste kans om uw bedrijf succesvol te maken, moet je beginnen met het ontwikkelen van uw markten. De oprichting van uw markten een "Go - No-go" situatie. Als u zich niet kan ontwikkelen, moet je stoppen (no-go) jouw bedrijf voorbereiding en iets anders doen. Als je met succes markten vast te stellen voor uw producten, kunt u doorgaan (gaan) met het vaststellen van uw bedrijf. Als u uw bedrijf vast te stellen, de groei van uw champignons en dan proberen om de markt van uw oogst producten, misschien vind je tot oprichting van de markten onmogelijk, en je zult een hoop geld en tijd verspild hebben.

Share This Post