Index / Cars / Hoe kan ik de Oil Pan Drop in een Chevy Cobalt

Share This Post

Cars

Hoe kan ik de Oil Pan Drop in een Chevy Cobalt

Het oliecarter houdt olie van de auto als de motor niet in gebruik is of bevat extra olie nodig. Een grotere olie pan voor de uitvoering doeleinden kunnen worden gebruikt in de juiste motoren, maar voor de meeste Chevy Cobalts de belangrijkste reden

Advertisement

Het oliecarter houdt olie van de auto als de motor niet in gebruik is of bevat extra olie nodig. Een grotere olie pan voor de uitvoering doeleinden kunnen worden gebruikt in de juiste motoren, maar voor de meeste Chevy Cobalts de belangrijkste reden voor het verwijderen van de olie pan is om het te vervangen als het beschadigd is. Het proces voor het laten vallen van de olie pan is hetzelfde voor alle Chevy Cobalt modeljaren, uit 2005 tot en met 2008.

Wat je nodig hebt

Jack en Jack stands

Lekbak

Sleutel of socket set

Schakel het voertuig en laat de machine tenminste vijf minuten om de temperatuur van het voertuig te verhogen tot het normale niveau. Zodra de motor op dat niveau, schakelt het voertuig.

Jack het voertuig met behulp van Jack en stands van de Cobalt's. Volg de aanwijzingen van de jack fabrikant voorzichtig op waar u de jack te plaatsen en staat onder het voertuig. U moet schuiven onder het voertuig om de olie pan te verwijderen.

Pop open de motorkap van de Chevy aan de olie dop en peilstok en zet apart te verwijderen. Deze bevinden zich aan de linkerzijde van de motor en zijn gelabeld. De peilstok is een metalen haak, terwijl de kap is een twist off dop.

Schuif een olie lekbak onder het oliecarter onder de auto. Schuif onder de auto en trek de stekker uit de olie pan, waardoor de olie te streamen uit de pan in de lekbak.

Verwijder de motor aandrijfriem en de intercooler pomp beugel bouten. Deze bevinden zich op de olie-pan, zal je ze zien wanneer u onder het voertuig liggen en kijk omhoog naar het oliecarter. Ook, verwijder de onderste aircocompressor bout ook verbonden met de olie pan met behulp van een sleutel.

Ondersteuning van de olie pan met één hand terwijl je los te maken en verwijder de olie pan bouten, gelegen op alle vier de hoeken van de pan. Gebruik een sleutel om los te maken en verwijder vervolgens de olie pan. De pan zal dalen op dit moment in uw handen.

Hints

Neem voorzorgsmaatregelen om het opzetten van de werkplek je in. Daar zul je het verhogen van het voertuig, moet je iemand die je helpen of zijn in de buurt genoeg om te bellen in geval van nood.

Share This Post