Index / tech / Hoe kan ik de levensduur van de batterij te verhogen op een Verizon LG telefoon

Share This Post

tech

Hoe kan ik de levensduur van de batterij te verhogen op een Verizon LG telefoon

De levensduur van de batterij op een Verizon LG telefoon is meestal de belangrijkste feature-immers, verminderde levensduur van de batterij betekent dat u niet in staat zullen zijn om alle functies te gebruiken op uw telefoon de hele tijd. En niemand

Advertisement

De levensduur van de batterij op een Verizon LG telefoon is meestal de belangrijkste feature-immers, verminderde levensduur van de batterij betekent dat u niet in staat zullen zijn om alle functies te gebruiken op uw telefoon de hele tijd. En niemand wil op die oh-zo-belangrijke conference call alleen te horen die veelbetekenende Verizon klokkenspel, wat aangeeft dat uw telefoon wordt afgesloten. Gelukkig zijn er een paar stappen die u kunt nemen om te maximaliseren en verhoging van de levensduur van de batterij van uw telefoon.

Houd je telefoon uitgeschakeld wanneer u het niet gebruikt. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar de mensen hebben de neiging om hun telefoon te laten op de lader in plaats van het uit te schakelen. Zie Stap 6 voor waarom dit is geen goed idee. Als u een vaste lijn, gebruik uw telefoon alleen als u het huis verlaat.

Houd je telefoon uitgeschakeld wanneer u niet kunt gebruiken-achtig als je buiten bereik. Als uw telefoon constant op zoek is naar een reeks het kan gebruiken, zal de batterij veel sneller af te voeren dan wanneer het alleen op inactief. Bespaar jezelf de hoofdpijn en uitschakelen.

Schakel de achtergrondverlichting op uw telefoon, of de hoeveelheid tijd die wordt ingeschakeld te verminderen. Om dit te doen, opent u de telefoon en klik op de knop "Menu". Het centrum toetsenbord boven de numerieke toetsen kan klikken, omlaag, naar links en rechts. Klik rechts totdat u de optie "Instellingen & Tools". Klik op 'Weergave-instellingen. "Klik op" Backlight. "Klik op" Weergeven. "Klik op" Main Backlight. "Selecteer hoe lang u de achtergrondverlichting voor de minder hoeveelheid tijd om te blijven wensen, hoe beter, of u kunt het volledig uitschakelen hier. Klik op 'OK'.

Gebruik de camera niet op uw telefoon. Het nemen en opslaan van foto's (met name de opslag) kan de batterij leeglopen. Weersta het nemen van die miljoenste foto van uw kat en ophalen van een digitale camera in plaats-fotoresoluties zijn berucht weinig mobiele telefoons met camera toch.

Gebruik de video-functie, als je die hebt, en geen videoboodschappen niet accepteren van je vrienden. Vermijd ook het downloaden van games of video's omdat ze zijn berucht batterij-sukkels.

Houd uw mobiele telefoon opladen als je kunt, maar laat hem niet aangesloten hele nacht. Het houden van uw telefoon in het stopcontact non-stop daadwerkelijk vermindert de levensduur van de batterij. Zodra uw telefoon geeft aan dat deze volledig is opgeladen, haal hem uit de lader.

Share This Post