Index / Cars / Hoe kan ik de klok in te stellen op een '99 -'05 BMW 3-serie E46

Share This Post

Cars

Hoe kan ik de klok in te stellen op een '99 -'05 BMW 3-serie E46

Op de 1999-2005 BMW 3-serie (E46 carrosserievarianten: 323i, 325i, 328i, 330i en) die u kunt wijzigen / de klok in het dashboard kilometerteller instrument in te stellen. De klok op de radio en de klok op de kilometerteller paneel worden gesynchronis

AdvertisementOp de 1999-2005 BMW 3-serie (E46 carrosserievarianten: 323i, 325i, 328i, 330i en) die u kunt wijzigen / de klok in het dashboard kilometerteller instrument in te stellen. De klok op de radio en de klok op de kilometerteller paneel worden gesynchroniseerd, dus als je een set, zal de andere automatisch bijgewerkt.

Wat je nodig hebt

Paar minuten van de tijd

Draai de contactsleutel één streepje één positie.Druk op de knop On Board Computer (gelegen aan de linker richtingaanwijzer stengel) totdat de klok op het instrumentenpaneel onder je snelheidsmeter weergegeven.Op het instrumentenpaneel zijn er twee kleine zwarte knoppen. Draai de een aan de rechterkant. Beweeg met de klok mee en wordt de klok vooruit te gaan, draai tegen de klok in, en het zal achteruit gaan.NOTITIE**

De Boordcomputer mag niet een optie op alle 3-serie BMW's zijn. Dit artikel is voor een 3-serie uitgerust met deze optie. Als u deze optie niet hebt, raadpleeg dan uw handleiding over hoe de klok in te stellen, of probeer deze methode, kan het nog steeds werken.

Hints

Wanneer u de zwarte knop op het instrumentenpaneel te draaien, soms moet u enige kracht gestoken voor om de klok te wijzigen. Oudere BMWs kan soms hebben versleten stukken.

Share This Post