Index / tech / Hoe kan ik de kleur van de rook in Photoshop

Share This Post

tech

Hoe kan ik de kleur van de rook in Photoshop

Veel grafische kunstenaars en professionele fotografen gebruiken Adobe Photoshop. Hoewel het duur (vanaf 2011, de volledige download van Adobe Photoshop CS5 is $ 699,00), Photoshop geeft u honderden verschillende creatieve, artistieke en verbeteren v

Advertisement

Veel grafische kunstenaars en professionele fotografen gebruiken Adobe Photoshop. Hoewel het duur (vanaf 2011, de volledige download van Adobe Photoshop CS5 is $ 699,00), Photoshop geeft u honderden verschillende creatieve, artistieke en verbeteren van foto-opties te herstellen en om uw foto's te intensiveren. Een unieke optie die Photoshop biedt, is de kleur van een object te veranderen. Met Photoshop kunt u de grijs-zwarte toon van rook veranderen in een kleur.

Open Photoshop op uw computer. Klik op "File" op de werkbalk. Selecteer "Open", klik dan op de rook beeld van de Open menu.

Klik op de "Brush" drop-down pijl uit de werkbalk. Selecteer een "Soft Mechanical" borstel uit het drop-down menu. Pas de breedte van de borstel door aanpassing van de Hoofddiameter slider. Hoe dunner het penseel, des te nauwkeuriger de selectie van de rook, maar het zal een beetje moeilijker worden om perfect te traceren de rook vorm.

Druk op "Q" op uw toetsenbord - of klik op de "Mask Mode" van je toolbar - om je in te stellen in Mask Mode.

Richt je cursor op de buitenkant van de rook. Links-klik met de muis, en terwijl het ingedrukt houden van de linker muisknop, trek de hele omtrek van de rook met uw cursor. Probeer zo nauwkeurig mogelijk door het traceren van alleen de buitenrand van de rook te zijn.

Druk op "Q" opnieuw - of klik op "Quick Mask Mode" op de werkbalk. De getraceerd gebied van de rook verschijnt nu in een stippellijn.

Klik op "Selection" op de werkbalk en klik op 'Invest. "

Klik op 'Layer "op de werkbalk. Kies" New Fill Layer, "en klik op' Solid Color." Select "Soft Light" mode, en klik op 'OK'.

Klik op "Color Picker" uit het pop-up werkbalk naast uw foto. Klik op "Color Bibliotheken" om de duizenden beschikbare kleuren te bladeren. Klik op de gewenste kleur en klik op 'OK'.

Klik op 'Bestand' en vervolgens op 'Opslaan'.

Share This Post