Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe kan ik de firmware op een PS3 Reset

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe kan ik de firmware op een PS3 Reset

De PlayStation 3 is een populaire high-end video game console ontwikkeld en geproduceerd door Sony Inc. De PS3 kunt u videogames spelen, surfen op het internet, kijken naar high definition films en foto's. Firmware problemen worden veroorzaakt wannee

Advertisement

De PlayStation 3 is een populaire high-end video game console ontwikkeld en geproduceerd door Sony Inc. De PS3 kunt u videogames spelen, surfen op het internet, kijken naar high definition films en foto's. Firmware problemen worden veroorzaakt wanneer je per ongeluk je PS3 uit te schakelen tijdens een nieuwe firmware-update. Corrupted firmware veroorzaakt een rood scherm verschijnt en voorkomt dat u toegang tot het hoofdscherm van de PS3. De enige manier om de PS3 te resetten naar de fabrieksinstellingen is door het opnieuw installeren van de firmware via de PS3's recovery mode. In plaats van het verzenden van uw toestel terug naar Sony of het nemen van het naar een erkende technicus en betalen een flinke vergoeding voor hen om het te doen, kunt u de firmware opnieuw installeren door naar de PS3 recovery mode jezelf.

Bezoek de officiƫle Sony PlayStation homepage met behulp van uw personal computer en download de nieuwste firmware. Plaats een USB-stick in de sleuf van uw computer. Breng de PS3 firmware-update op de USB-drive en daarna verwijderen.

Steek de USB flash drive met de PS3 firmware-update in een USB-aansluiting in je PS3. Houd de PS3-knop ingedrukt totdat u 2 pieptonen. De tweede pieptoon uit de PS3 te zetten. Haal uw vinger vervolgens op opnieuw ingedrukt totdat u 3 pieptonen. De derde geluidssignaal zal een dubbele diep zijn. Laat uw vinger na het horen van de dubbele pieptoon. Het herstel menuscherm verschijnt nu op uw televisiescherm.

Sluit de PS3-controller op de PS3 via de USB-kabel en druk op de "PS" knop.

Selecteer "System Update" te selecteren en vervolgens "Via Storage Media." Uw scherm wordt zwart gaan voor een paar seconden dan zal je PS3 herstarten en zal automatisch de update van de USB-stick te installeren. De PS3 hoofdmenu verschijnt na een paar minuten. Je moet in staat zijn om je PS3 te gebruiken zonder problemen nu.

Share This Post