Index / Huis / Hoe kan ik de draad een 220V stekker aan een snoer?

Share This Post

Huis

Hoe kan ik de draad een 220V stekker aan een snoer?

Af en toe, apparaten die 220- of 240-volt komen niet met stekkers moeten passen in een stopcontact. De exacte plug einde nodig is, hangt af van de vraag of het stopcontact ontvangt drie of vier tanden. Nieuwer elektrische codes vereisen een neutrale

AdvertisementAf en toe, apparaten die 220- of 240-volt komen niet met stekkers moeten passen in een stopcontact. De exacte plug einde nodig is, hangt af van de vraag of het stopcontact ontvangt drie of vier tanden. Nieuwer elektrische codes vereisen een neutrale draad, een aarddraad en twee hete draden in elk 220 stekker. Het netsnoer zal ook moeten elektrische bedrading die overeenkomt met de stekker te dragen. Stekkers verkocht op hardware verkooppunten zijn gemaakt met schroefklemmen voor eenvoudige bedrading.

Wat je nodig hebt

  • Draadsnijders

    sleufschroevendraaier

Strip 3/4 inch van de isolatie van de uiteinden van elk van de draden met draad cutters. Typische drie-aderige netsnoeren hebben rode, zwarte en groene draden. De vier-kleurstelling is voorzien van een extra witte draad.

Draai de schroef van de behuizing op de stekker met een schroevendraaier. Zet de achterkant van de behuizing over het netsnoer met de gestripte draden die door de voordeur. Draai de terminal schroeven aan de achterkant van de stekker met een schroevendraaier.

Houd een drie-polige stekker 220 van u af met de twee schuine tanden aan de bovenkant en de rechte één op de bodem. Wikkel het gestripte uiteinde van de rode, of warm, draad rond de linkerbovenhoek terminal en draai de terminal schroef stevig met alle draden verborgen onder de schroefkop. Sluit de zwarte draad naar rechtsboven terminal, en de groene draad naar beneden terminal op dezelfde manier.

Houd een vierpolige 220 stekker van u af met de "L" vormige uitsteeksel aan de onderkant. Sluit de groene draad naar beneden "L" -vormige prong terminal, de witte draad naar de hoofdterminal tegenover het en de zwarte en rode hete draden aan een van de beide hete terminals.

Trek de stekker woningen tot het netsnoer en op zijn plaats over de achterkant van de plug aan de elektrische bedrading te dekken. Draai het bedrijf vast.

Hints

Probeer niet uw eigen elektrische bedrading, tenzij u enige opleiding of ervaring met elektrische circuits.

Share This Post