Index / Cars / Hoe kan ik de batterij Key voor Lexus GS300 Vervang

Share This Post

Cars

Hoe kan ik de batterij Key voor Lexus GS300 Vervang

een sleutel vervangen van de batterij is zo simpel als het rijden naar uw Lexus dealer en het hebben van hen te vervangen. Echter, als je wilt of nodig hebt om het zelf te doen, controleer je de handleiding om de juiste batterij maat te krijgen voord

Advertisementeen sleutel vervangen van de batterij is zo simpel als het rijden naar uw Lexus dealer en het hebben van hen te vervangen. Echter, als je wilt of nodig hebt om het zelf te doen, controleer je de handleiding om de juiste batterij maat te krijgen voordat je hoofd om de auto-onderdelen winkel. Dan kun je aan de slag om het bedrijf van de openstelling van uw sleutel en de batterij vervangen.

Wat je nodig hebt

Size-zero "0" Phillips Jewelers schroevendraaier

Lithium CR1616 batterij

Zoek de schroef. Het is aan de zijde tegenover de besturingsknoppen.Verwijder de schroef met de schroevendraaier. Bewaar de schroeven op een veilige plaats zorgvuldig.

Open het deksel door te drukken uit de buurt van de sleutel. Het kan nodig zijn om druk uit te glijden uit te oefenen.Verwijder de batterij / button control module door het opheffen van het uit de key frame.Verwijder de twee schroeven uit de module en verwijder het deksel. bewaar de twee schroeven zorgvuldig op een veilige plaats.

U krijgt een rubberen O-ring en de batterij in het centrum te zien. Neem de gebruikte batterij en vervang door een nieuwe. De positieve kant moet worden.

Plaats de O-ring of het was verdreven het vervangen van de batterij.

Plaats de deksel op de module en de twee schroeven aan.Plaats de module in de oorspronkelijke positie van de belangrijkste frame en zet de klep door het installeren van de schroef. Helemaal klaar.

Hints

Was en droog uw handen eerste. Hiermee wordt voorkomen dat vuil en olie het opvolgen van de metaalcomponenten en de binnenkant van de module.

Stel de componenten en de batterij elektrode niet aanraken binnen de module.

Wees voorzichtig dat u de O-ring te buigen.

Share This Post