Index / Cars / Hoe kan ik de achterruit vervangen in een Chrysler Sebring Convertible

Share This Post

Cars

Hoe kan ik de achterruit vervangen in een Chrysler Sebring Convertible

Als uw Chrysler Sebring Convertible achterruit beschadigd raakt, zal het ertoe leiden dat uw venster om een ​​vervanger nodig. Bij het vervangen van uw achterruit, moet u de breeuwen afdichting van rond het raam te verwijderen en een nieuwe te instal

Advertisement

Als uw Chrysler Sebring Convertible achterruit beschadigd raakt, zal het ertoe leiden dat uw venster om een ​​vervanger nodig. Bij het vervangen van uw achterruit, moet u de breeuwen afdichting van rond het raam te verwijderen en een nieuwe te installeren. U kunt kiezen uit een vervanging achterruit voor uw Chrysler Sebring van uw lokale auto-winkel. Bij de uitvoering van het werk, moet je wel wat hulp bij de hand om te helpen verwijderen en de achterruit te hebben.

Wat je nodig hebt

Scherp mes

kalefateren pistool

urethaan kalefateren

window kit

Gebruik een scherp mes weg te snijden van de zwarte rubberen tochtstrips perimeter rond de rand van het venster. Begin met het maken van een snede in de top van de omtrek en gaat rond de tape te snijden met de klok mee.

Voer de achterbank van het venster, en druk voorzichtig op de achterkant raam uit het kozijn. Heeft iemand bij de hand buiten het voertuig om te helpen het gewicht van het venster.

Gebruik een doek reinigen afstand alle lijm rond de rand van de voorruit frame.

Met de kit pistool een dunne laag van urethaan kit plaatst rond de randen van het raamkozijn. Leg een laag venster kit rond de rand van de achterruit

Til het nieuwe venster en plaats deze in het raamkozijn. Druk de randen tegen het frame om een ​​zegel te zetten op zijn plaats. Verlaat het raam en kalefateren te harden gedurende 24 uur om een ​​luchtdichte afsluiting mogelijk te maken, en om het venster stevig op hun plaats.

Share This Post