Index / Huis / Hoe kan ik Concrete Pad problemen te herstellen

Share This Post

Huis

Hoe kan ik Concrete Pad problemen te herstellen

Concrete pads ontwikkelen problemen zoals scheuren en schalen, die ook wel afsplinteren; en desintegratie van het beton, als gevolg van onjuiste installatie, onjuiste betonmengsels of het gebruik van zout op het oppervlak. Deze problemen zijn corrige

AdvertisementConcrete pads ontwikkelen problemen zoals scheuren en schalen, die ook wel afsplinteren; en desintegratie van het beton, als gevolg van onjuiste installatie, onjuiste betonmengsels of het gebruik van zout op het oppervlak. Deze problemen zijn corrigeerbare en een nieuw pad is niet vereist.

Wat je nodig hebt

 • Veiligheidsbril

  handschoenen

  koudbeitel

  Ball-peen hammer

  staalborstel

  Bezem

  Op basis van epoxy beton bindmiddel

  Troffel

  8-lb. metselwerk hamer

  Op basis van epoxy beton patching materiaal

Repareren Concrete Pad Cracks

Strike een beitel met een zware bal-peen hamer langs de rand van de scheur om weg losse betonnen chip en een rechte lijn. Het is gemakkelijker om een ​​rechtlijnige gebied patchen dan spidering crack.

Leg de koude beitel in een hoek van 45 graden aan de crack onderbieden en voorkomen dat de patch uit te tillen in de toekomst. De crack moet breder aan de basis na beitelen.

Bestrijk de randen van de scheur met een staalborstel om weg te reinigen puin. Veeg het vuil uit de scheur met een kleine bezem.

Verf de randen van de scheur met epoxybasis beton bindmiddel.

Meng beton volgens de tas richting en vul de scheur met natte beton. Gebruik een troffel aan het beton met het bestaande oppervlak.

Repareren Scaling of spatten op een Concrete Pad

Gebruik een 8-lb. metselwerk hamer te breken zoveel van de geschaalde gebied mogelijk.

Wegvagen stof en vuil. Gebruik een stijve staalborstel om verder los te maken en verwijder schaalvergroting beton. Veeg het gebied schoon.

Verf het gebroken met een op basis van epoxy beton bindmiddel.

Meng een epoxybasis concrete patchen materiaal volgens de aanwijzingen zak. Op basis van epoxy beton plekken komen pre-gemengd in een droge toestand; voeg water toe tot een nat product te creëren.

Breng de pleister met een troffel waardoor het gelijk met de bestaande betonnen ondergrond en bevedering deze licht aan de randen. Bevedering middelen om de toepassing dunner en dunner te maken als het strekt zich uit langs de patch.

Hints

Draag een veiligheidsbril bij het beitelen of hameren beton.

Share This Post