Index / Huis / Hoe kan ik Concrete Met Kopersulfaat Stain

Share This Post

Huis

Hoe kan ik Concrete Met Kopersulfaat Stain

Bouwers en huiseigenaren gebruik van betonnen muren, terrassen, opritten en andere items rond het huis dat nodig hebben om de stress van het weer te weerstaan ​​te bouwen. Na het gebruik van beton rond hun huizen, sommige huiseigenaren bevinden zich

AdvertisementBouwers en huiseigenaren gebruik van betonnen muren, terrassen, opritten en andere items rond het huis dat nodig hebben om de stress van het weer te weerstaan ​​te bouwen. Na het gebruik van beton rond hun huizen, sommige huiseigenaren bevinden zich ongelukkig met de saaie, grijze kleur. Paint toegepast op vaak beton vlokken of peelings vanwege waterdamp die door het beton, waardoor de verf van de plaat scheidt passeert. Beton kan effectief worden gekleurd met behulp van vlekken, en een blauwe vlek kan worden gemaakt thuis met behulp van kopersulfaat.

Wat je nodig hebt

  • Kopersulfaat kristallen

    Glas of niet-metalen mengkuip

    Houten lepel

    Dweilen

    Concrete sealer

Reinig het beton dat u wilt vlek. Schrobben met zeep en warm water en spoel eventuele resten weg met schoon water. Gebruik een hogedrukreiniger voor extra diepe reiniging om vuil die niet los met water en zeep of voor vlekken veroorzaakt door bladeren, algen en ander vuil dat sporen achtergelaten op het beton kwam te verwijderen.

Meng kopersulfaat kristallen met warm water in een niet-metalen kom, roeren met een houten lepel totdat geen kristallen meer oplossen in het water. Voeg een kleine hoeveelheid van de oplossing beginnen zodat de eindresultaat testen, vervolgens meer indien nodig.

Een kleine hoeveelheid van de kopersulfaatoplossing een gedeelte van het beton dat niet vaak wordt gezien als het kleureffect testen. Laat de vlek zo droog dat je kunt zien wat het uiteindelijke resultaat eruit zal zien. Als de vlek produceert te donker van een blauw voor uw wens, voeg water toe tot de oplossing om het te verdunnen.

Breng een gelijkmatige laag van uw kopersulfaat vlek op het beton met een mop. Laat de vlek te drogen, dan is extra lagen aan te brengen als nodig is om de rijkdom van de kleur die je wilt bereiken. Zorg ervoor dat de vlek volledig alvorens te beslissen of u een andere laag wilt, omdat de kleur zal veranderen tijdens het drogen is opgedroogd.

Dicht de beton met een betonnen sealer na het aanbrengen van de vlek op de kleurbeits tegen verbleken te voeren en het "wet look" van de vlek te behouden.

Hints

Gebruik oogbescherming en handschoenen bij het mengen en toepassen van kopersulfaat oplossingen om letsel en verkleuring van de huid te voorkomen.

Share This Post