Index / Huis / Hoe kan ik Concrete Driveways Overlay

Share This Post

Huis

Hoe kan ik Concrete Driveways Overlay

Een betonnen oprit moeten duren voor vele jaren. Helaas kan barre weersomstandigheden en andere factoren het oppervlak beschadigen. Niet vervangen de gehele oprit, kunt u een oprit overlapping is een dunne laag beton bovenop het bestaande plaat insta

Advertisement

Een betonnen oprit moeten duren voor vele jaren. Helaas kan barre weersomstandigheden en andere factoren het oppervlak beschadigen. Niet vervangen de gehele oprit, kunt u een oprit overlapping is een dunne laag beton bovenop het bestaande plaat installeren. Hoewel een-oprit resurfacing project iets wat je liever overlaten aan de professionals kunnen zijn, als je begrijpt hoe beton gieten, kunt u op deze baan als een doe-het-zelf-project nemen. Terwijl je het toevoegen van de overlay, kunt u de kleur van de plaat te veranderen, evenals toe te voegen verschillende ontwerpen aan de oppervlakte.

Wat je nodig hebt

 • Beitel

  Hamer

  hogedrukreiniger

  Afwasmiddel

  afvalhout

  1-inch met 4-inch furring strips

  houten palen

  Timmerman niveau

  Portland cement

  menger

  oude penseel

  Zand

  Grind

  kleurstof

  Hark

  lange raad

  Vlotter

  curing compound

  Anti-aanbak spray (optioneel)

  Stempelen gereedschappen (optioneel)

Gebruik een beitel en hamer om alle losse of gebarsten gebieden af ​​te breken in het beton. Gebruik een hogedrukreiniger om alle vuil van het oppervlak van de oprit te verwijderen. Indien het beton vetvlekken, wassen met een mengsel van vier of vijf druppels afwasmiddel gemengd in een liter water. Goed uitspoelen. Laat het oppervlak volledig drogen voordat u verder gaat.

Bouwen formulieren om de overlay op zijn plaats houden. Zij kunnen restanten hout zijn, of u kunt 1-inch gebruiken door 4-inch furring strips. Brace ze tegen de bestaande betonnen op de juiste hoogte door het plaatsen van houten palen in de grond aan te houden. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de formulieren zijn niveau.

Meng Portland cement met water om de consistentie van de verf. Bevochtig het cement plaat. Gebruik een oude penseel aan het cement lak over het oppervlak van de oprit. Dit werkt als een bindmiddel voor de cement overlay.

Meng een deel zand, tweeënhalf onderdelen Portland cement en water tot een dunne bekleding vormen. Als je het gieten van een dikkere overlay, kunt u drie maatregelen van grind toe te voegen aan de mix. kleur toe te voegen aan de mix op dit moment als u het beton bent inkleuren.

Giet het mengsel overlay op de oprit oppervlak voordat het cement verf droogt volledig. Gebruik een hark aan het mengsel te duwen in de hoeken en andere gebieden waar het niet vanzelf stromen.

Niveau het oppervlak door op een lange, rechte plank heen en weer over de bovenkant van de formulieren. Voeg meer overlay indien nodig aan een lage plekken.

Gebruik een vlotter op het oppervlak glad. Voeg een curing compound aan de oppervlakte zodra het oppervlak is de manier waarop u het wilt. Als u wilt, nevel anti-aanbak spuiten in de betonnen stempelen gereedschap en stempel het beton overlay.

Hints

Als uw oprit is op een steile helling, kunt u het huren van een professional om de overlay te doen. Self-leveling mengsels gebruikt door doe-het-zelvers niet goed werken op oppervlakken die een steile helling te hebben.

Afhankelijk van hoe slecht ontsierd het oppervlak van de betonnen oprit is, moet u mogelijk scheuren met beton patching verbinding te vullen voordat u de overlay beginnen.

Kies een bewolkte dag met temperaturen tussen de 50 en 60 graden Fahrenheit voor de beste resultaten.

Voor de veiligheid, laat het oppervlak enigszins ruw. Gebruik een bezem aan de oppervlakte te ruwen als je geen speciaal gereedschap voor dat doel hebben.

Draag handschoenen bij het werken met concrete producten.

Was alle gereedschappen met water voordat het beton droogt op hen.

Share This Post