Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe kan ik Canvas Ballet Shoes Reinig

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe kan ik Canvas Ballet Shoes Reinig

Frequent dansen kan snel de bodem canvas ballet schoenen, die de juiste zorg nodig hebben om hun uiterlijk en duurzaamheid te behouden. Het is gemakkelijk om deze schoenen schoon te maken, met behulp van een beetje liefdevolle zorg van uw kant. U kun

Advertisement

Frequent dansen kan snel de bodem canvas ballet schoenen, die de juiste zorg nodig hebben om hun uiterlijk en duurzaamheid te behouden. Het is gemakkelijk om deze schoenen schoon te maken, met behulp van een beetje liefdevolle zorg van uw kant. U kunt ervoor kiezen om met de hand wassen van uw canvas ballet schoenen, of u kunt de machine wassen. Als u besluit om te wassen in de machine, is het niet nodig om hen alleen wit te wassen. Je kunt ze toevoegen aan een belasting van fijne was, indien gewenst.

Wat je nodig hebt

Milde hand wasmiddel

Lingerie zak (optioneel)

handdoeken

Droogrek

Bakpoeder

machine wassen

Stel de wasmachine op de delicate cyclus en vul het met koud water. Gebruik nooit heet water op deze schoenen.

Plaats de ballet schoenen in een lingerie tas als je wasmachine een delicate of zachte cyclus heeft. Voeg milde hand wasmiddel om het water in de wasmachine.

Wit te wassen het canvas balletschoenen voorzichtig. Haal ze uit de wasmachine voordat de spin cyclus begint. Spinning kon je schoenen beschadigen.

Verspreid een handdoek over de bovenkant van een droogrek en stel het canvas balletschoenen rechtop op de handdoek. Laat de schoenen aan de lucht drogen. Zet ze niet in de droger.

Strooi een beetje zuiveringszout in de balletschoenen om ze te frissen nadat ze volledig hebben gedroogd. Laat ze gedurende 24 uur; schud het overtollige baking soda uit.

Handen wassen

Vul een teiltje met koud water. Voeg milde hand wasmiddel volgens de instructies van de fabrikant.

Dompel het canvas balletschoenen in het koude water en zeep. Dep ze voorzichtig om te verzadigen met de oplossing en laten inwerken gedurende ongeveer 10 minuten.

Knijp voorzichtig sopje door het canvas doek. Dit helpt om vuil te tillen van hen.

Tap het zeepwater van het bassin. Spoel het goed en vul het met koud water. Spoel het doek ballet schoenen in het schone water door ze onder te dompelen, ze klopte en zachtjes knijpen water door hen. Laat ze niet wringen. Blijven spoelen de schoenen, tot het water helder is wanneer geperst van hen. U zult waarschijnlijk moeten dit meerdere keren te doen.

Stel het canvas balletschoenen goede kant naar boven op een handdoek, gespreid over een droogrek. Laat ze in te stellen en de lucht volledig drogen. zet nooit je schoenen in de droger.

Verfris het goed gedroogd schoenen met een klein snufje zuiveringszout gedropt in hen. Schud overtollige bicarbonaat uit de schoenen nadat men ze gedurende ongeveer 24 uur.

Hints

Zorg ervoor dat uw ballet schoenen zijn doek voor het gebruik van deze methode om ze schoon te maken. Het wassen van je schoenen op deze manier zal ernstig beschadigen of zelfs te vernietigen als ze zijn gemaakt van leer.

Share This Post