Index / wettelijk / Hoe kan ik breng mijn echtgenoot naar de Verenigde Staten met een K-3 visum

Share This Post

wettelijk

Hoe kan ik breng mijn echtgenoot naar de Verenigde Staten met een K-3 visum

Als u een Amerikaanse burger die een burger van een ander land is getrouwd, het brengen van uw echtgenoot naar de VS om te leven met u als een permanente verblijfsvergunning vereist het indienen van een veel papierwerk bij de US Citizenship and Immig

AdvertisementAls u een Amerikaanse burger die een burger van een ander land is getrouwd, het brengen van uw echtgenoot naar de VS om te leven met u als een permanente verblijfsvergunning vereist het indienen van een veel papierwerk bij de US Citizenship and Immigration Services (USCIS). Echtgenoten van burgers van de Verenigde Staten niet op een wachtlijst honderden namen worden geplaatst, lang voordat het ontvangen van een visum; er zijn een onbeperkt aantal K-3 visa beschikbaar voor directe familieleden van de huidige burgers.

Invullen van een Petitie voor Alien Relative (Form I-130), die de relatie tussen u, als de huidige Amerikaanse burger bepaalt, en de niet-burger die wil om te verblijven met u in de Verenigde Staten. U moet een bewijs van uw Amerikaanse burgerschap, bewijs van uw huwelijk met de persoon voor wie u het indienen van de petitie, en het inkomen informatie te bewijzen dat je financieel stabiel genoeg om uw echtgenoot te ondersteunen bij haar aankomst in de Verenigde Staten bent.

Stuur uw formulier I-130 naar de op de achterzijde van het formulier als je eenmaal hebt dubbel gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alles correct is ingevuld en ondertekend adres. Zorg ervoor dat alle gevraagde papierwerk en betalingen omvatten om eventuele vertragingen bij de verwerking te voorkomen. Wanneer de USCIS het formulier ontvangt, zullen ze je e-mail een bericht van Actie formulier om u te laten weten dat ze uw I-130 en dat je nu moet indienen van een formulier I-129F, Petitie voor Alien Fiance (e).

Vul het formulier I-129F en mail het naar hetzelfde verwerkingscentrum dat uw I-130 heeft. Dit formulier is drie pagina's lang en vraagt ​​om een ​​groot deel van de dezelfde informatie die u verstrekt op de I-130.

Wachten op een beslissing van de USCIS. Als het verzoek wordt goedgekeurd, zal de USCIS stuur dan kennisgeving van de goedkeuring van de National Visa Center (NVC), waarna het NVC zal het opzetten van een afspraak voor uw echtgenoot naar zijn lokale Amerikaanse consulaat voor een interview. Voordat het interview, zal uw echtgenoot moet een medisch onderzoek te ondergaan door een erkende arts; een lijst van erkende artsen kunnen worden verkregen bij de Amerikaanse ambassade of het consulaat.

Heeft uw echtgenoot naar het interview afspraak op de aangegeven datum en tijd. Ze zal moeten langs een grote hoeveelheid papierwerk te brengen, waaronder haar paspoort, geboorteakte, huwelijksakte, medische keuring, het bewijs van financiële steun en twee 2 x 2 foto's. Op voorwaarde dat alles goed gaat op dit interview, zal de NVC de behandeling van de zaak van uw echtgenoot af te maken en vast te stellen of zij een K-3 visum zal krijgen. Indien het visum wordt toegekend, zal uw echtgenoot krijgen een informatiepakket door een officier voordat ze het interview vergadering verlaat. Ze moet dit pakket niet open, maar zorg dat deze gesloten en breng het met haar toen ze reist naar de Verenigde Staten.

Zorg ervoor dat uw echtgenoot geeft zijn ongeopend visum packet en paspoort aan de douanebeambte bij aankomst in de Verenigde Staten. Uw echtgenoot zal door de douanier worden gecontroleerd en de toegang tot de Verenigde Staten verleend indien ontvankelijk gevonden.

Heeft uw echtgenoot indienen van een formulier I-485, Toepassing op een permanente verblijfsvergunning Registreer of Status aanpassen, na haar aankomst in de VS goedkeuring van deze petitie zal uw echtgenoot om te wonen en werken mogelijk te maken als een permanente inwoner van de Verenigde Staten.

Share This Post