Index / Ambachten / Hoe kan ik Beads Into sieraden te maken

Share This Post

Ambachten

Hoe kan ik Beads Into sieraden te maken

Er is een grote markt voor kralen sieraden. We zien de kettingen, ringen, oorbellen en armbanden in de winkels, ambachtelijke shows en rommelmarkten. De kosten van het sieraden maken supplies is erg goedkoop in vergelijking met de verkoopprijzen van

AdvertisementEr is een grote markt voor kralen sieraden. We zien de kettingen, ringen, oorbellen en armbanden in de winkels, ambachtelijke shows en rommelmarkten. De kosten van het sieraden maken supplies is erg goedkoop in vergelijking met de verkoopprijzen van de afgewerkte stukken. Een heel mooie ketting die kunnen verkopen voor $ 20- $ 30 kan meestal thuis gemaakt worden voor minder dan $ 10. Kralen uw eigen sieraden is niet alleen een manier om geld te besparen; het is ook een interessante hobby.

Wat je nodig hebt

Beads

Kralen board

Nylon

Sluitingen (oog en haak, schakelen of schroef)

Earring berichten

Kralen kettingen en armbanden

Leg de kralen die u wilt gebruiken in uw kralen board. Plaats ze in de groeven van de raad van bestuur in een patroon dat je wilt, of willekeurig. Kies kralen die even groot gat in het midden een rommelige uitstraling vermijden.

Snijd de nylon koord om de lengte die u nodig heeft voor uw kraal lay-out. Voor een armband, 6 inch is de gemiddelde lengte. Een ketting lengte zal sterk variëren, dus meten rond je nek, en snijd het touw, waar u wilt dat de ketting te hangen. Laat ongeveer 1/2 inch extra te binden. Bevestig een gesp aan de ene kant door strak koppelverkoop door het oogje op de gesp.

Schuif uw kralen over de nylon touw, en controleer of u van het ontwerp. Als u tevreden bent, bind het aan de andere kant naar de andere kant van de gesp. Uw sieraden is klaar om te dragen.

oorbellen

Snijd twee 3-inch secties van nylon touw. Bind één zijde van elk touw aan het oog van een oorring paal.

Schik een aantal kleine kralen in een patroon of willekeurig in de groeven van uw kralen board. Zorg ervoor dat de rijen van kralen zijn niet langer dan 2 inches, om ruimte te laten voor het binden.

Plaats kralen aan de nylon touwen en bind de losse uiteinde van de nylon touw om de laatste kraal. Uw oorringen kunnen worden gesteriliseerd en gebruikt.

Hints

Voor kettingen, gebruik van grote kralen in het midden om een ​​pendant effect te creëren.

Share This Post