Index / wettelijk / Hoe kan ik annuleren van een overeenkomst

Share This Post

wettelijk

Hoe kan ik annuleren van een overeenkomst

Sommige contracten en overeenkomsten kunnen geannuleerd worden onder bepaalde voorwaarden. U kunt in staat zijn om een ​​aantal contracten te annuleren als een bepaalde tijd niet is verstreken. Contracten hebben ook annuleringsvoorwaarden, gericht op

AdvertisementSommige contracten en overeenkomsten kunnen geannuleerd worden onder bepaalde voorwaarden. U kunt in staat zijn om een ​​aantal contracten te annuleren als een bepaalde tijd niet is verstreken. Contracten hebben ook annuleringsvoorwaarden, gericht op betalingen en de locatie waar het contract werd ondertekend. Voordat u zich aanmeldt een contract of overeenkomst te achterhalen of u kunt annuleren en wat de voorwaarden zijn voor het annuleren. je zou kunnen worden verplicht als u een overeenkomst niet goed opzeggen in de bepalingen en voorwaarden van de overeenkomst na te komen.

Het is een goed idee met een iemand die de juiste vertegenwoordiger van de andere partij om uw toestemming voordat u op het punt om te annuleren zijn te spreken. Dit zal ervoor zorgen dat u het proces de correcte behandeling, vooral als de annulering clausule dubbelzinnig of onduidelijk is. Vraag hen om een ​​briefje op uw account die u van plan bent om te annuleren op basis van de instructies in de annulering overeenkomst en informatie verstrekt via de telefoon te maken.

Stuur een schriftelijke mededeling aan de verkoper, handelaar, bedrijf of individu. Uw verzoek om een ​​overeenkomst te annuleren dienen schriftelijk te worden gezet en naar het juiste adres. Het adres voor de levering zal meestal worden opgenomen in de voorwaarden en afspraken van het contract, in het kader van de annulering clausule. Uw opzegging moet gecertificeerd mail met ontvangstbevestiging. Dit bevestigt de datum waarop u uw aanvraag verstuurd in het geval er een discrepantie over de tijd frame. Produkten die moet worden teruggestuurd naar het juiste adres.

Follow-up met de andere partij. Geef ze een gesprek wanneer u uw ontvangstbevestiging in de e-mail hebben ontvangen. Controleer of uw bestelling is geannuleerd en alle toekomstige facturering zal ophouden. Vraag de andere partij om een ​​bevestiging van de annulering te sturen.

Hints

Sommige contracten kunnen niet worden geannuleerd. Als u uw hypotheek te herfinancieren is er een driedaagse periode van ontbinding als je herfinancieren met een andere dan de oorspronkelijke kredietverstrekker hypotheekverstrekker. De periode van drie dagen wordt een afkoelingsperiode. Dit geeft u de tijd na te denken over de transactie. Herfinanciering met dezelfde geldschieter betekent dat u de overeenkomst niet annuleren.

Share This Post